Doris Rai: Candidații independenți, schimbarea de care are nevoie România!

„Suntem sătui de partide politice și de promisiunile lor mincinoase. Vrem oameni care să nu își urmărească propriile interese și interesele prietenilor de partid. Vrem oameni tineri și dornici să facă ceva fără să depindă de nimeni”, asta mi-au transmis bistrițenii în ultimele zile, zile în care am fost în mijlocul lor.

Mesajul vostru este foarte clar și tranșant și îmi confirmă încă o dată faptul că a fost o decizie bună să îmi asum această candidatură și să lupt pentru bistrițeni!

Atât eu, cât și ceilalți candidați independenți din toată țara am intrat în cursă de unii singuri, alături doar de #ComUNITATE pentru că, la fel ca voi, suntem dezamăgiți de clasa politică și de modul în care sunt conduse orașele și comunele.

În ceea ce mă privește, simt și sunt convinsă că pot să aduc schimbarea în bine la care cu toții sperăm și vreau să îmi pun toată energia în slujba acestei #ComUNITĂȚI. Mereu am crezut că Bistrița poate mai mult și mă voi implica până mă vor lăsa puterile pentru a produce această schimbare. Așa cum am mai spus, decizia de a candida independent a fost un lucru asumat, născut din nemulțumire, frustrare, dar şi determinare. Simt că doar implicându-mă direct putem reda Bistriței strălucirea de altădată!

Vă văd de multe ori atât de dezamăgiți de tot ce ați trăit până acum, și regret că eu trebuie să decontez lipsa de încredere în cei pe care i-ați ales, dar îmi asum.

Uitați aici dovada unui candidat independent: Irina Onescu – tânără, femeie, care ajunsă primar în comuna Petriș, județul Arad, a arătat tuturor că se poate cu o singură condiție: să vrei cu adevărat să faci ceva pentru comunitatea ta. Să asculți problemele, să găsești soluții, să lupți cu toată forța să schimbi calitatea vieții oamenilor care au crezut în tine și a celor care nu au crezut. Cu iubire, onoare și curaj mutăm munții! ( https://www.wall-street.ro/articol/Economie/242655/se-poate-cum-s-a-transformat-o-localitate-in-care-nu-s-a-furat-in-ultimii-3-ani.html?fbclid=IwAR3L18H47pe8kHcK0_VNIE2dlEphVqbjx3fxeqzkIhXmlKxq91fM_aartIY )

Gheorghe Damian, actualul primar al comunei Ciugud, județul Alba, exclus din PSD, își continuă drumul în administrația publică locală și candidează din nou pentru fotoliul de primar, însă de această dată este independent. ( https://www.facebook.com/photo.php?fbid=3052991764780288&set=pb.100002084840039.-2207520000..&type=3&theater )

Gheorghe Damian e un om care muncește pentru comunitate, care nu servește interese de partid, ci strict interesele locuitorilor și ale comunelor pe care le reprezintă, drept dovadă excluderea sa din partid. Acesta a ales să candideze ca independent pentru că vrea să fie liber de „decizii de la centru”, să poată decide împreună cu cetățenii viitorul comunei și cu toții, împreună, să pună comunitatea acolo unde le este locul. Doar ca independent va avea avantajul de a face asta.

Bistrițenii au înțeles nevoia de a face lucrurile diferit și sunt convinsă că împreună, după votul din 27 septembrie, Bistrița Nouă va deveni realitate! Cu susținerea voastră, un independent poate muta și munții din loc!

#SuntIndependent #Bistrița9 #TuVoteziBistrița9

 

Articol electoral comandat de Doris Gabriela Rai – candidat independent, executat de SC Răsunetul Media SRL, portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar: 24200799

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5