Dorin Dobra, ales în funcţia de secretar al grupului PNL din Senat

Schimbări importante la Senat, odată cu reluarea activităţii după vacanţa parlamentară. Dorin Dobra va ocupa funcţia de secretar al grupului PNL din Senat.

,,În data de 1 septembrie a.c., senatorul PNL Dorin Mircea Dobra a fost ales în funcţia de secretar al grupului PNL din Senat. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei de plen a Camerei Superioare de către liderul grupului PNL, Puiu Haşotti, la începutul sesiunii parlamentare de toamnă”, ne comunică Biroul de presă PNL BN.

Doar grupurile senatoriale ale PSD şi PNL au operat, luni, în prima zi a noii sesiuni ordinare a Legislativului, modificări, la nivel de vicelider sau secretar de grup, structura de conducere a celorlalte grupuri parlamentare din Senat rămânând neschimbată. Grupul PNL din Senat şi-a menţinut liderul, pe Puiu Haşotti, iar vicelideri vor fi Doina Tudor, Mora Akos şi Motoc Octavian, acesta din urmă nedeţinând funcţia şi în sesiunea anterioară, spre deosebire de colegii săi.

Secretarul grupului va fi Dorin Dobra. Modificările operate în structura de conducere a PNL s-au datorat şi faptului că Liviu Paşca, care deţinea funcţia de vicelider al grupului, şi Nicolae Nasta, care fusese secretar al grupului, au demisionat luni din PNL, urmând să activeze pe viitor ca senatori neafiliaţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5