Doliu mare la Sîngeorz-Băi! Cu o zi înainte erau la Băile Figa! Mesaj cutremurător de la prietenă, pentru Uțu Timoce: Mi-ai prosmis că nu mă vei lăsa

sursa facebook
Anuca Beşuţiu, prietena lui cu Uțu Timoce, a fost şocată de aflarea veştii că iubitul ei nu mai este. Înainte cu o zi au petrecut clipe frumoase la Băile Figa.  Ultima fotografie este de acolo, cu cei doi radiind de fericire. 
Uțu Timoce, 21 de ani, și Ioan Niculai, 27 de ani, şi-au pierdut viaţa în urma unui accident produs în joi noaptea la ieşirea din Năsăud, după ce au fost prezenţi la o petrecere a burlacilor, alături de şoferul Neluț Răzvanță, care a scăpat ca prin minune .
Uțu Timoce lucra cu fratele și tatăl în Anglia. Împreună cu fratele Alexandru a venit în țară pentru că săptămâna viitoare Alexandru era naş la fratele lui Ioan Niculai, prietenul alături de care şi-a găsit moartea. Între timp, nunta a fost anulată. 
Aşadar cele câteva zile ce le petrecea acasă erau numai bune să stea mai mult şi cu Ana, de loc din Feldru,  şi ea stabilită în Almeria, Spania, conform profilului de facebook. 
Mesajul transmis de tânără iubitului ei pe facebook este cutremurător: Mi-ai adus zambetul pe buze si mi-ai prosmis ca nu ma vei lasa..... acuma mi-ai lasat o durere enorma in suflet. Te iubesc mult si mereu te voi iubi mereu vei fi in sufletul meu nimeni nu iti va lua locul . De ce m-ai lasat si te-ai dus de ce nu ai ramas cu mine, de ce?.....de ce ......de ce mai lasat?
Anuca a primit zeci de messaje de condoleanţe şi încurajare: 
Corduneanu Bogdan Sergiu: Fiecare persoana de pe acest pamant are un destin , destinul acestu-I baiat s-a incheiat in aceasta lume , fiecare dintre noi "murim" , fi tare si ridicati moralul singura , nu are rost sa suferi , toate sunt trecatoare !!! In aceasta lume , noi oameni suntem doar simpli calatori . Capul sus !!
Mihaela Victorita Petri: Ana lasa ca va fi bine trebuie sa fi puternică draga mea si sa ai grija de tine.
Bogdan Alex: Condoleanțe , fi puternica ! 
Veronica: Condoleante Ana fi puternică caci nu ai ce face!
Leonida Fetti: Dragii meii nu e aici veșnicia! Citiți scriptura!!! Să fie ertat!!! Amin!
Mihaila Stefan: Da condoleanțe și fi tare viața merge înainte
Andrei Andrei: Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. O cauţi şi nu o găseşti, o strigi şi nu te aude, o aştepţi şi nu mai vine. Ne rămâne doar amintirea şi un dor nestins în inimă ! Condoleanțe Ana si fi puternică!
Ana Deac: Offf nume ușor fi tare...el va fi mereu in sufletul tau.. Niciodata Nu va pleca
Getutza Motrescu: Condoleante Ana!!! fii tare ca intotdeauna ,fi puternica si fi sigura ca de acolo dintre ingeri te vegheaza si vrea sa ramai la fel de puternica 
Uta Costinas: Ankuta draga viata ne ofera neplaceri ...orcine ce tiar zike si tiar face nu ati ia durerea din inima dar tu tre xa fi tare si sa mergi mai departe draga mea !!!
‎Ilovan Gabriela:  Condoleante,Ana! Sa fi puternica si sa treci cu bine peste greutatile vietii, Dumnezeu ne pune pe toti la incercare la un moment dat.

Comentarii

21/07/16 10:47
Cititor 2

Despre " morti " numai de bine si laude ... ( spuse mai ales de " popa la inmormantare " )... !
Este incredibila comportarea, indolenta, nesabuinta si felul de a fi si de a se comporta al tinerilor de pana in 30 de ani... , care nu prea sunt dusi pe la Sfanta Biserica si sunt foarte prost pregatiti pentru " viatza " !
Care, cum vine din "capsunariile" din Spania... sau de " pe sub podurile Londrei "... sau altundeva aiurea... se dau " zmei si lei paralei " ... si viteza pe care o au in " creierul de bibilica "... ii duc exact la ... " Poarta Raiului "... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5