Doliu în familia Valeriei Peter Predescu

Familia doamnei cântecului năsăudean, Valeriei Peter Predescu, se află în doliu. După ce în 2009, îndrăgita interpretă trecea la cele veşnice, astăzi, şi soţul acesteia, Adrian Predescu, a încetat din viaţă.
"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, tata Adi" este mesajul transmis pe facebook de nepoata acestuia, Alina Predescu, fiica lui Nicu Predescu.
Valeriei Peter Predescu avea 15 ani când l-a cunoscut pe Adrian, un tânăr frumos, impiegat la Gara din Telciu, care s-a îndrăgostit de cum a văzut-o. Cei doi n-au stat prea mult pe gânduri şi Valeria nu împlinise 16 ani cînd a devenit nevastă. Şi a făcut şi doi băieţi mândri, Mihail Adrian, jucător de rugby la Mazamet (Franţa), şi Valeriu Nicolae. Nepoatele Eleonora şi Alina Teodora au fost bucuria bunicilor.
"M-am maritat la numai … 15 ani si nu m-am putut cununa decit la 16 ani ca asa era Legea si tot la 16 ani eram mama. Viitorul meu sot Adrian Predescu era clujean si impiegat de miscare la gara din satul meu Telciu pe calea ferata Salva-Viseu. Măritată fiind, realizatorul de emisiuni de folclor Dumitru Vârtic a venit odata la mine acasa la tara la Telciu cu masina de la Radio, o Volga neagra, deoarece eu nu ma dusesem la Cluj la inregistrari unde eram programata, ca mi-am zis ca is femeie cu barbat si cu copii, ce-mi trebuie mie sa ma duc la Cluj la Radio sa imi faca inregistrari. Si m-am trezit ca vine Radioul la mine, Vartic era suparat foc si i-a spus lui mama si lui tata ca daca nu vin, ma ia cu Politia si ma leaga si ma duce la Cluj in studio la inregistrari. Am avut norocul şi înţelepciunea să lupt foarte mult pentru familia mea şi pentru liniştea casei mele. Nu întotdeauna am reuşit să îmi asigur foarte multă linişte sau foarte mult confort. Dar sunt împăcată la gândul că am luptat foarte mult pentru casa mea, pentru familia mea, pentru copiii mei" ne spunea într-un interviu regretata artistă.
Suntem alături de familie, transmiţând condoleanţe copiilor şi nepoatelor, iar celui plecat pe drumul veşniciei, odihnă în rândul drepţilor. Acolo unde se va întâlni cu soţia lui, nemuritoarea Valeria Peter Predescu.

Comentarii

26/11/15 11:16
voicu ionel

Sincere condoleante familiei Predescu!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5