Doina Pană: Îți iubești țara, îți poți reprezenta țara. Altfel, este doar o farsă!

Timp de aproape 30 de ani a fost la catedră. Și nu i-a fost greu. Pentru că și-a iubit elevii. A intrat în politică în urmă cu 15 ani și a rămas. Pentru că iubește oamenii și simte că din postura de politician chiar îți poți ajuta semenii. A acceptat portofolii ministeriale cu gândul și convingerea că poate contribui la crearea mai binelui pentru români. Își dorește să acceadă în Parlamentul European pentru că își iubește țara. Și vrea o Românie cu fruntea sus în lume, respectată de partenerii internaționali. Doina Pană, deputat de Bistrița-Năsăud, candidează din partea PSD pentru Parlamentul European cu un singur gând: să facă cinste țării sale și împreună cu echipa social-democrată să apere interesele României și românilor în Uniunea Europeană.

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană, are convingerea de nezdruncinat că nu ai ce să cauți în poziții de reprezentare a țării tale dacă nu îți iubești propriul popor. Pentru că, în opinia ei, fără sentimente reale față de propriul tău neam și neavând conștiința apartenenței tale la popor foarte bine dezvoltată, poți, în cel mai fericit caz, să faci figurație sau să joci un teatru de prost gust.

 ”În ultimii ani, am asistat, cu indignare, cum se induce, din ce în ce mai vocal, ideea că românii sunt răul cel mare în proiectul european. Oficiali peste oficiali din structurile decizionale ale Uniunii Europene ne-au arătat cu degetul, ne-au pus la zid, ne-au făcut țapi ispășitori, inclusiv pentru neputințele lor de a gestiona o construcție în care noi suntem parteneri egali. Deşi este total anormal să acceptăm această situaţie, puţini au fost cei care s-au exprimat clar și ferm împotriva gesturilor de acest gen. Dacă așa ceva mi s-a părut inacceptabil, dar totuși oarecum de înțeles, pentru că e vorba despre jocuri politice sau politicianiste, am ajuns să trăiesc momentul în care unii reprezentanți ai României în Parlamentul European au lovit în propria lor țară, în propriul lor popor! Acest lucru trebuie să înceteze după 26 mai!” spune Doina Pană, candidat pe lista PSD pentru Parlamentul European.

Deputatul bistrițean consideră că duminică, în 26 mai, românii vor demonstra, prin votul lor, că au înțeles foarte clar, dincolo de tot zgomotul de fond, că reprezentanții PSD din Parlamentul European și Guvernul PSD au fost, sunt și rămân singurii apărători reali ai intereselor României și ai propriului popor în toate structurile internaționale în care țara noastră este parte.

Comandat Partidul Social Democrat Executat SC CPE Rasunetul SRL CUI: 4110008

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5