Doina Pană: Există şi foşti miniştri oneşti. Am ţinut piept mafiilor din păduri!

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană a reacţionat la declaraţiile făcute de fostul ministru al Comunicaţiilor, Gabriel Sandu, condamnat în dosarul „Microsoft”, care a declarat că nu există niciun ministru care să fi ajuns ministru fără să fie condiţionat să finanţeze partidele".

         „Am ascultat, siderată, declaraţia fostului ministru PDL Gabriel Sandu, condamnat în dosarul Microsoft, cum că toţi care au deţinut portofolii de miniştri au fost conditionaţi de cota la partid din şpăgi!
O spun răspicat în faţa voastră: se referea la miniştri PDL, în niciun caz la miniştri PSD! Am fost ministru în două guverne Ponta şi nu doar că nu am luat/încurajat şpăgi, dar am luat măsuri concrete să se termine cu hoţia
”, precizează Doina Pană, într-o postare pe facebook.

Demnitarul bistriţean menţionează că „sprijinită de premierul Ponta, de vicepremierul Dragnea şi de întreaga conducere a PSD”, a ţinut piept mafiilor din păduri şi a promovat, prin hotărâre de Guvern, Radarul Pădurilor, precum şi, după lupte foarte grele, inclusiv cu preşedintele Iohannis, noul Cod Silvic.

„Ştiu că sună dramatic, dar e o realitate: mi-am asumat inclusiv riscuri legate chiar de integritatea mea fizică şi cei din apropierea mea, la ora respectivă, pot să confirme acest lucru.
Nu accept să se arunce cu noroi asupra tuturor celor care au făcut parte din guverne! Există şi oameni oneşti, foşti miniştri! Vă spune aceasta un fost ministru care a deţinut un portofoliu unde puterea banului era uriaşă la momentul respectiv şi luptele, pentru a nu se schimba nimic, pe măsură!!!”
, declară deputatul Doina Pană.

Comentarii

06/10/16 08:27
Văsălică.

Doamna deputat să ne spună şi nouă la ce mafii se referă şi cine profită de ele că noi habar n-avem de aşa ceva.

08/10/16 10:17
Cititor

Ati " tinut piept "... ? In ce " fel " ?
Nici vorba stimata doamna... Padurile tzarii se duc pe apa sambetei pe zi ce trece , pentru ca masurile de constrangere in cazul abaterilor civile , contraventionale si penale in domeniul silvic, sunt gandite prost si fara o finalitate eficienta .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5