Doi tineri din Rodna şi Tiha Bârgăului, reținuți de poliţişti. Au furat o maşină şi mai multe bunuri!

Doi tineri au fost reținuţi pentru 24 ore, fiind prezentați parchetului competent, cu propunerea luării unei măsuri preventive. În noaptea de 4/5 martie a.c., poliția a fost sesizată despre furtul unui autoturism, în valoare de aproximativ 4000 euro, care se afla parcat în curtea unei locuințe din Maieru. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au identificat doi tineri, de 17 ani, din Rodna, respectiv 22 ani, din Tiha Bîrgăului, ambii bănuiți de comiterea faptei.

„Cu ocazia extinderii cercetărilor, s-a stabilit faptul că în aceeași noapte cei doi tineri ar fi condus autoturismul până în localitatea Poiana Ilvei, unde ar fi intenționat să sustragă bunuri dintr-o societate comercială. Ulterior s-au deplasat cu autoturismul în Ilva Mare, iar dintr-o societate comercială din această localitate, tinerii ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 500 lei. Totodată, pe parcursul cercetărilor, polițiștii au constatat că cei doi nu dețin permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, se aratăîn comunicatul IPJ BN.  

Astfel, în cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt în scop de folosință, furt calificat, tentativa la furt și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5