Doi bărbaţi, din Bistriţa şi Nimigea de Jos, depistați sub influența unor substanțe psihoactive

Săptămâna trecută, polițiștii Biroului Rutier Bistrița au oprit pentru control un autoturism care circula pe strada Libertății, din municipiul Bistrița.

"Conducătorul auto, un bărbat de 35 de ani, din Bistrița, a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. De asemenea, a fost testat cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul fiind pozitiv în cazul unei substanțe psihoactive. În urma celor constatate, bărbatul a fost condus la spital, pentru a-i fi prelevate mostre biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către Biroul Rutier, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", se arată în comunicatuş IPJ BN.

***

Joi seara, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au depistat și oprit pentru verificări un autoturism care circula pe Drumul Județean 172, în Nimigea de Jos. La volan au identificat un tânăr, de 25 de ani, din localitate care a fost testat cu aparatul DrugTest 5000, iar rezultatul a fost pozitiv. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice.

          În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă de către polițiștii din cadrul Politiei orașului Năsăud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5