Diplome de excelenţă şi premii în bani, pentru cei zece absolvenţi de 10 din Bistriţa-Năsăud!

Prefectul Ovidiu Frenţ, inspectorul şcolar general Camelia Tabără şi inspectorul şcolar general adjunct Zoltan Deak i-au premiat, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, pe cei mai merituoşi absolvenţi din Bistriţa-Năsăud, care au obţinut media 10 atât la Evaluarea Naţională, cât şi la examenul de Bacalaureat. Prefectul Frenţ le-a oferit tinerilor o Diplomă de Excelenţă, în timp ce premiile în bani, puse la dispoziţie de Guvern prin Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, au fost acordate de Camelia Tabără.

         „Aceste premii arată aprecierea noastră faţă de performanţa deosebită, într-o perioadă în care se tot spune că şcoala e în regres, iar rezultatele sunt tot mai slabe. Iată că, fiecare generaţie reuşeşte să producă tineri elevi care ating această frumoasă notă maximă – 10 şi pe care cred că putem să-i felicităm şi să-i aplaudăm cu toţii”, a declarat, în debutul evenimentului festiv, prefectul Ovidiu Frenţ, care a ţinut să felicite şi părinţii şi cadrele didactice care i-au pregătit.

         Inspectorul şcolar general Camelia Tabără a precizat că aceste premii se acordă elevilor de câţiva ani. „Avem plăcerea şi bucurie să le oferim aceste premii în cadru festiv. Suntem extrem de mândri că pentru România Centenară am adus 10 de 10, adică 100 de puncte din activitatea acestor minunaţi copii pe care-i felicit. Le urez succes în continuare, şi ei, şi părinţii, şi profesorii, cu toţii au contribuit la această reuşită. Ne bucurăm că sunt din multe şcoli, în mod deosebit ne bucurăm pentru acei copii care sunt din mediul rural. Demonstrăm că se poate, acolo unde se munceşte cu consecvenţă, bineînţeles că zecele e o răsplată binemeritată a muncii lor”, a adăugat prof. Camelia Tabără.

         Iată lista celor zece absolvenţi de 10 premiaţi de Guvernul României prin IŞJ B-N! 

 

10 la Bacalaureat!

Maria Albu - Liceul "Radu Petrescu" Prundu Bîrgăului

Ana-Maria Bugnariu- Liceul "Radu Petrescu" Prundu Bîrgăului

Corina – Mirela Coman  -  Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu" Bistriţa

Paula Ioana Georgescu  - Colegiul Naţional  "George Coşbuc" Năsăud

Eliza -Adela Mureşean  - Colegiul Naţional "Petru Rareş" Beclean

Andrada Diana Scurtu  - Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu" Bistriţa

10 la Evaluarea Naţională!

Ruxandra Georgiana Barna - Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Bistriţa

Alexandra Maria Chindriş  - Liceul Tehnologic Târlişua

 Noemi Kulcsar  - Şcoala Gimnazială „Grigore Silaşi” Beclean

Mario Robert Sima  - Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa.

Potrivit unei hotărâri adoptate de Guvern, sumele acordate sunt în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea Naţională, respectiv de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent de liceu care a obţinut media 10 la examenul naţional de Bacalaureat 2018.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5