Din septembrie, lege nouă la Sângeorz Băi ! Oile, orar de trecere prin oraş ! Primarul Traian Ogâgău: Primele amenzi !

Primarul oraşului staţiune Sângeorz Băi este nemulţumit de modul în care gospodarii păstrează curăţenia. „Se pare că nu există voinţă, am rugat gopspodarii să traverseze oraşul dimineaţa ,,până la ora 6 sau seara după 22 astfel încât să putem face curăţenie după ei. Nu înţeleg şi vor plăti amenzi. Este inadmisibil ca anumite sectoare să fie măturate, iar mai apoi să vină să facă mizerie”, declară primarul Traian Ogâgău.
"Incepand cu 1 septembrie orice ramane in urma atelajelor inclusiv balegar este interzis! Turmele de animale NU circula decat intre orele 22.00-06.00" anunţă prămăria oraşului.
Nu a început bine însă septembrie şi primele amenzi au fost aplicate.
"Din pacate sfidarea unora la adresa concetatenilor este fara limite motiv pentru care zilele acestea s-au aplicat amenzi cuprinse intre 300 si 1000 lei numitilor Traian P. , Ioan V. , Grigore I. pentru faptul ca in urma lor au ramas balegar pe strazi iar numitul Flore A. cu amenda pentru traversarea cu turma inafara orelor stabilite ! Vom continua cat va fi necesar! Celorlalti va multumim ca pastrati curatenia" este mesajul primăriei.
Primarul Traian Ogâgău este foarte supărat de ceea ce se întâmplă în oraşul-staţiune. Se pare că doar amenzile îi vor face pe oameni să nu mai arunce gunoaie aiurea.
"DEZASTRU!!! Ordinari, penali, maimuțe, nesimțiți, retardați, needucați,.... Continuați....!!! Trebuie făcut front comun împotriva acestora altfel nu vom progresa veci și punct! Să NE fie rușine!!! Vă rog să mă scuzați dar suntem direct responsabili în fața copiilor noștri, ba mai mult, imediat trebuie să-i trimitem să facă acțiuni ecologice după astfel de boschetari pentru faptul că toți mergem blat!!! INADMISIBIL! Apoi chiar suntem tâmpiți! Împreună... luăm măsuri" este mesajul dur transmis de Traian Ogâgău pe o reţea de socializare.
Primarul oraşului-staţiune Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, ia atitudine şi în ceea ce priveşte câinii fără stăpân care bântuie străzile oraşului punând în pericol siguranţa locuitorilor. Acesta a anunţat că vor fi luate măsuri împotriva cetăţenilor care îşi lasă noaptea câinii pe străzi.
“ Sunt nenumărate sesizări din partea cetățenilor în ce privește câinii vagabonzi! Câinii nu au nici o vină, oamenii sunt vinovați că nu au grijă de ei și nu vom ezita să aplicăm maximum de amendă posesorilor care îi lasă liberi și pun în pericol sănătatea și siguranța cetățenilor! Îi rog pe cetăţeni dacă știu ai cui sunt câinii nu ezitați să ne anunțați la numărul 0731180108, numărul sîngeorzanului! Controalele au început! Este inadmisibil să fim în pericol” spune primarul Traian Ogâgău.
Reacţiile nu au încetat să apară, marea majoritate a cetăţenilor condamnând modul în care unii nu respectă legile şi cerând primarului să dea amenzi conform hotărârii de consiliu local.

Comentarii

04/09/17 08:55
Vizitator

Ce nu stie Traian Ogâgău, este ca ministrul agriculturii are un adevarat "cult" pentu oaie. La sfarsitul lunii iulie, ministrul agriculturii, Petre Daea, le-a spus ciobanilor stransi la un festival in comuna Jina, judetul Sibiu, ca a invatat de la bunicul sau despre valoarea lânii, care era pusa si acceptata in trecut drept gaj pentru imprumuturile bancare. Indemnul lui Daea catre ciobani a fost : ''Sa aveti grija de oi si sa aveti incredere in Guvern''.
Ceva mai inainte, pe 30 mai acelasi Petre Daea pleda, pentru folosirea oii ca brand de tara, argumentand ca "oaia este o statuie vie", dupa care adauga entuziasnat: "Uitati-va dvs in orice parte a tarii cat de frumos este acest animal pe pasunile verzi ale tarii romanesti".
Pana la urma, "Daea n-are ursul coada".

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5