Din căruţă…la spital

Trei bărbaţi au ajuns în acest final de săptămână la Spitalul Orăşenesc “George Trifon” din Năsăud, după ce au fost implicaţi în accidente rutiere, toţi aflându-se la cârma …căruţelor.

Un bărbat din Ilva Mică a fost târât circa 20 metri sub atelaj, după ce a căzut din căruţa încărcată cu fân. Nicolae C., în vârstă de 48 ani, a fost transportat la spitalul din Năsăud, fiind internat la Secţia chirurgie cu răni uşoare. Un alt ncident similar s-a petrecut la Telciu.

Ioan A. (54 ani), din Bichigiu, a alunecat pe gheaţă, iar sania încărcată cu lemen a trecut peste el. Bărbatul a ajuns la unitatea spitalicească din Năsăud, primind diagosticul de traumatism toracic.

Din nefericire, un alt căruţaş s-a ales cu răni grave în urma unui accident produs sâmbătă. Poliţia a fost sesizată prin SNUApU 112, că pe strada Izvoarelor din Sângeorz-Băi, se află o persoană accidentată care solicită ajutor medical. Anton B., în vârstă de 24 ani,

a alunecat şi a căzut în faţa cailor, iar căruţa a trecut peste el. În prima fază, tânărul a fost transportat la Spitalul Orăşenesc “George Trifon” Năsăud, iar ulterior, din cauza unor complicaţii, a fost transferat la Spitalul de Urgență Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5