Dictionar roman- francez

Cea mai usoara cale de comunicare cu un francez, este limba franceza. Cei care sunt implicati in comertul international, transportul rutier, etc, stiu foarte bine asta, si chiar si daca nu stapanesc limba franceza la un nivel avansat, fac tot posibilul, chiar si cu ajutorul unui dictionar roman- francez, sa comunice in limba materna cu interlocutorul.

Francofonii sunt deosebit de mandri de limba lor, pe buna dreptate. Vorbesc o limba cu traditie care ne duce cu gandul la istorie multa, la arhitectura, romantism, vinuri bune si inca multe alte atuuri, in functie de perceptia personala a fiecaruia.

Pe cat de incarcata este aceasta istorie, pe atat de fina este si limba. Limba franceza are multe unelte sa te exprimi punctual, daca o stapanesti bine. Ortografia deosebita si gramatica nu tocmai simplista insa nu face ca limba franceza sa fie una dintre cele mai usoare limbi moderne de invatat pentru un roman.

Cu toate astea, fiecare dintre noi intelegem perfect, cat de mult ne ajuta sa intelegem limba franceza, chiar si cu ajutorul unui dictionar, direct de la interlocutor, din articole, emailuri, sau alte surse de comunicare. Aceasta nevoie a fost deja demult identificata si foarte multi au depus eforturi serioase pentru a ajuta fiecare persoana care incearca sa invete limba franceza, de la incepatori pana la cei care studiaza aceasta limba la un nivel avansat. Sunt disponibile baze mari de date, indiferent de domeniul in care aveti nevoie de ajutor. (ortografie, gramatica sau sinonime, etc)

Dictzone.com vine in ajutorul celor care vor sa se perfectioneze in limba germana, sau pur si simplu au nevoie de un ajutor rapid pentru a sari peste un lapsus, cu un dictionar roman- francez, accesibil online, in orice ora a zilei.

Acest dictionar roman- francez, poate fi accesat de oricine care are acces la internet, si poate utiliza un browser, fie de pe desktop, fie de pe un aparat mobil. Nu este nevoie de autentificare, de creare de user, sau de descarcarea unei aplicatii. Serviciul, accesul pe platforma este complet gratuit si disponibil la orice ora.

Fiind vorba de limba franceza, am dori sa va atragem atentia ca acest dictionar roman- francez, vine in ajutorul curiosilor cu ajutoare importante. In casuta de cautare, in mod intuitiv apar acele forme de cuvinte care sunt disponibile pentru cautare, pentru a usura munca celui care cauta. Pe partea rezultatelor, iarasi, sumedenia de cuvinte sinonime primesc valori, care sunt afisate in forme de patratele, si sunt menite sa indice valoarea de echivalenta cu acel cuvant pe care l-ati cautat. Memorati si pagina pentru ca data urmatoare sa nu mai pierdeti timp pentru a gasi un dictionar potrivit!

 

Comentarii

10/05/22 07:56

Multumesc pentru link!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5