Diana Timiș, șefa de promoție de la CN Liviu Rebreanu, singura medie de 10 la Bacalaureat

𝐃𝐈𝐀𝐍𝐀 𝐓𝐈𝐌𝐈𝐒̦, specializarea matematică-informatică, intensiv informatică de la Colegiul Național "Liviu Rebreanu" Bistrița este singurul absolvent din județul nostru care a obținut media 10 la Bacalaureat. Șefă de promoție cu 10 absolut, a muncit constant pe parcursul anilor de liceu, dar povestea începe undeva la Lunca Ilvei.
Acum patru ani, scriam despre Diana Timiș... obținuse media 10 și la Evaluarea Națională, alături de un alt coleg, Gabriel Alin Oul, și el acum șef de promoție la Liviu.
"Am muncit constant pe parcursul celor patru ani, am încercat să găsesc un echilibru între școală și timpul acordat mie. Mulțumesc, în primul rând, părinților, dar și întregii familii pentru susținerea pe care mi-au acordat-o. Mulțumesc colectivului profesoral, Catedrei de matematică de la CNLR, dnei prof. Monica Sas, dlui diriginte Constantin Gălățan", ne-a declarat Diana.
Diana a fost o prezență constantă și la etapa națională a olimpiadelor școlare, în special la Matematică. CE urmează.... admitere la Facultatea de Informatică din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5