Diana Morar: Felicitări Robert Sighiartău! De astfel de politicieni are nevoie România

         Av. Diana Morar, preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Naţional Liberal, a ţinut să-l felicite pe secretarul general al PNL, deputatul bistriţean Robert Sighiartău, care a reuşit să treacă amendamentul cu privire la majorarea alocaţiilor de stat pentru copii, în condiţiile unei „majorităţi ostile”. De la 1 martie, copiii până la 2 ani vor primi o alocaţie de 300 lei/lună, iar cei cu vârsta de până-n 18 ani beneficiază de o alocaţie de 150 lei/lună.

         „PSD minte cu neruşinare, pentru că avea acest aspect al majorării alocaţiilor copiilor prin în programul de guvernare propriu cu care au minţit românii în 2016 pentru a câştiga alegerile. Ieri, toţi parlamentarii PSD au votat împotrivă, cei prezenţi în sală, din judeţul nostru a fost prezent în sală dl. deputat Daniel Suciu, care a votat împotriva majorării alocaţiilor, iar în prima fază, la Senat, domnul Ioan Deneş a votat, de asemenea, împotriva copiilor”, a declarat Diana Morar în cadrul unei conferinţe de presă.

         Potrivit acesteia, grijile manifestate public privind scăderea natalităţii din România sunt doar demagogii. „Orice pesedist care începând de astăzi iese public pentru a-şi manifesta grija faţă de scăderea natalităţii în România este cel mai mare ipocrit, pentru că toţi parlamentarii PSD au votat împotriva acestui amendament”, a spus Diana Morar.

         Consilierul municipal PNL a subliniat faptul că acest vot din Parlament demonstrează că „se poate”. „Perseverenţa, determinarea şi faptul că a crezut până la final în ceea ce susţine l-a făcut pe tânărul deputat Robert Sighiartău să reuşească într-o majoritate ostilă. A realizat un beneficiu mare pentru toţi copiii din România ştiind faptul că tot graţie PNL, în 2015, prin vocea deputatei Cristina Pocora, s-au dublat alocaţiile de la 42 la 84 lei.  De astfel de politicieni are nevoie România, de tineri cu atitudine care au demonstrat că merită să ocupe acest scaun, nu ca să-şi umple propriul buzunar şi să se îmbuibe, ci care au candidat şi au fost aleşi şi cred că pot face ceva pentru România. Felicitări, Robert Sighiartău, felicitări tuturor parlamentarilor PNL care au demonstrat că pot să fie uniţi când este momentul”, a concluzionat Diana Morar.

Comentarii

15/02/19 18:52
Eco Vizitator

Mai mare e ,,meritul lui Daniel Suciu" care nu şi-a strunit subalternii din grupul parlamentar PSD. Unii pesedişti au votat amendamentul de frică când s-or întoarce acasă şi or da faţă în faţă cu alegătorii. Pe alţi parlamenatari pesedişti şi alde-işti i-a cam durut în bască (vorba d-nei deputat Doina Pană) şi la momentul supunerii la vot a amendamentului erau pe hol la fumat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5