DGASPC BN lansează un nou curs pentru asistenţii maternali profesionişti. Persoanele interesate, aşteptate în 5 februarie, la sediul instituţiei!

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, ca partener al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii, în cadrul Proiectului „TEAM-UP: Progres în calitatea îngrijirii alternative a copiilor”, cod 127169, are intenţia de a demara un nou curs pentru pregătirea iniţială a solicitanţilor în vederea atestării şi angajării ca asistenţi maternali profesionişti.

         " Astfel, în ziua de miercuri, 05.02.2020, la ora 10.00, invităm persoanele interesate de pe raza judeţului, la o întâlnire care va avea loc la sediul instituţiei noastre din Bistriţa, strada Sucevei, nr. 1-3, pentru a afla mai multe informaţii despre sistemul de asistenţă maternală şi demararea procesului de recrutare şi selectare a celor interesaţi", transmite directorul general al DGASPC BN, jr. Delia Claudia Rus. 

      Condiţiile minime pentru a deveni asistent maternal profesionisti sunt:

- persoane cu vârsta cuprinsă între 25-50 de ani;

- absolvenţi de minimum 10 clase;

- să mai existe un venit în familie;

- familia să dispună de spaţiu de locuit, cu posibilitatea amenajării unui loc confortabil pentru copiii plasaţi;

- să nu existe probleme medicale grave în familie;

- membrii familiei să nu aibă probleme legate de cazierul judiciar;

         " Pentru relaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi la sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud, din Bistriţa, strada Sucevei, nr. 1-3, sau la numerele de telefon 0263.232384 sau 0753.317464, persoane de contact: Veronica Negruşa şi Flaviu Bercea", se arată în comunicatul transmis redacţiei.

 

     

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5