Dezinfectarea scărilor de bloc din Bistriţa, continuă. În sprijinul Primăriei Bistriţa au venit şi angajaţii Simprocom!

Acţiunea de dezinfectare a scărilor de bloc din Bistriţa continuă şi în acest sfârşit de săptămână. „Ne-am întâlnit în această dimineaţă, la ora 8, pentru a stabili planul de lucru. Ieri au fost dezinfectate 160 de scări de bloc, astăzi ne propunem 160. Lucrăm cu 9 persoane de la Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa, cu 9 angajaţi de la Direcţia de Servicii Publice”, ne-a declarat administratorul public al municipiului, George Avram.

Potrivit acestuia, acestui demers al administraţiei locale i s-a alăturat şi o echipă de la compania Simprocom, prin managerul Grigore Simionca, care a venit cu echipamentele proprii,  atomizoare, pompe. Cei şase voluntari au acţionat şi  în zona celor 3 hoteluri pentru carantină instituţionalizată.  

La nivelul oraşului, sunt aproximativ 1500 de scări de bloc care necesită dezinfectarea. Locatarii sunt rugaţi să faciliteze intrarea echipei de dezinfecţie pe casa scării. 

"Adresez un apel către cetățenii Municipiului Bistrița să sprijine aceste intervenții și înlesnească accesul echipelor noastre în spațiile publice unde se intervine precum și în incinta casei scării",  a transmis primarul Ovidiu Creţu,într-un comunicat de presă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5