Destinațiile exotice - punctul de relansare al turismului în 2020

Cu toții simțim nevoia unui concediu. Acum, mai mult ca oricând. După o perioadă lungă de izolare și stres, avem nevoie de o vacanță relaxantă.

 Prioritățile s-au schimbat, însă, atunci când vine vorba despre criteriile în funcție de care alegem destinația de vacanță.

 Dacă până acum prețul, locația, facilitățile, recenziile altor călători erau elemente decisive în alegerea sejurului, momentan prioritățile s-au inversat, iar pe primul loc a trecut siguranța.

 

Iar dacă este să vorbim despre siguranță, statele insulare au fost printre cele mai puțin afectate de către pandemie. Destinații precum Seychelles, Thailanda sau Maldive sunt la coada clasamentului, atunci când vine vorba de numărul de cazuri de infectare cu noul virus.

 Este firesc ca tot de acolo să înceapă și relansarea turismului internațional. În timp ce unii se vor orienta spre locurile de vacanță mai aproape de casă, cu siguranță sunt și călători care își vor dori să viziteze locații mai exotice.

 

Un sejur exotic în Thailanda - relaxare într-un paradis tropical

 Thailanda a fost mereu o destinație preferată de către tinerii căsătoriți, care și-au dorit să petreacă clipe memorabile în luna de miere. Insula Phuket este cea mai mare insulă a acestui stat asiatic, dar și o locație ideală pentru îndrăgostiți sau persoanele mai aventuroase.

 Cu un climat tropical, sezonul turistic în Thailanda începe în Octombrie și se încheie în luna Martie. Este perioada ideală pentru un concediu, întrucât aceste luni sunt mai ferite de ploi.

Un sejur exotic în Phuket, cu zbor din Cluj-Napoca, care include 7 nopți de cazare, mic dejun și taxele de aeroport, costă mai mult decât clasica vacanță în Bulgaria. Ceea ce te așteaptă acolo, însă, merită cu desăvârșire.