Deschiderea celui mai exclusivist lounge bar cu specific oriental din București – Ganesha Caffe Victoriei

Bucureștenii se bucură de o nouă locație exclusivistă în inima orașului, unde pot savura cafeaua, ceaiul sau narghileaua favorită.

Ganesha Caffe Victoriei a lansat noul lounge bar, un concept unic cu specific oriental și o atmosferă primitoare și călduroasă. Cafeneaua de pe Calea Victoriei este o oază a aromelor îmbibate în istorie și acompaniate de culori puternice care completează decorul inedit, iar lounge bar-ul este locația perfectă pentru evenimente și petreceri relaxante alături de cei dragi.

Ganesha Caffe Victoriei și-a deschis noua locație pentru a încânta simțurile olfactive ale persoanelor care au decis să îi calce pragul într-o zonă mai apropiată de locul în care orașul prinde viață. Poziționată în sufletul capitalei, este locația perfectă pentru destindere alături de cei dragi datorită contrastului dintre forfota orașului și armonia unei cafenele cu specific indian. După succesul culminant al locației de pe Barbu Văcărescu, fondatorii Ganesha Caffe au decis extinderea afacerii în mijlocul orașului. Noua locație are rol multiplu, fiind destinată iubitorilor de narghilea, dar este și un lounge bar solicitat de artiștii care doresc reprezentații în locația exclusivistă.

,,Am vrut să ducem mai departe caracterul oriental. În 2013 am început cu prima locație de pe Barbu Văcărescu, un proiect ambițios în care ne-am pus toată încrederea și am investit enorm. În ciuda faptului că la început ne-a fost greu, fiindcă oamenii ne-au crezut nebuni că am avut curajul să credem atât de tare în acest proiect, dar iată că deja ne-am extins. Oamenii și-au exprimat dorința de a avea o locație centrală și am ales Calea Victoriei pentru a satisface nevoia bucureștenilor, dar și a turiștilor de a se relaxa cu cea mai bună narghilea în centrul vechi al capitalei.” a declarat cu entuziasm unul dintre acționarii Ganesha Caffe Victoriei.

Principala atracție a acestui coffee shop din Bucuresti este narghileaua, declarată cea mai bună narghilea din București. Personalul Ganesha Caffee Victoriei este specializat în prepararea celei mai bune narghilea și în conduita fumatului de shisha. Gama de arome este variată, dar vă puteți crea și propria aromă pentru o experiență desăvârșită. Astfel, Ganesha Caffe Victoriei creează atmosfera Indiei în mijlocul Bucureștiului, iar clienții apreciază calitatea, profesionalismul, dar și simbolistica fiecărui detaliu bine ales din decorul uimitor al locației. Originalitatea este accentuată de zona de lounge bar, creată special pentru petreceri și evenimente exclusiviste, iar unicitatea decorului creează o atmosferă idilică, de relaxare, fapt rar întâlnit în localurile din centrul orașului.

Aromele orientale se resimt în meniul bogat Ganesha Caffe Victoriei, iar clienții pot opta pentru felurite băuturi calde sau reci încărcate de istorie și tradiție. Varietatea meniului de băuturi este strâns legată de conceptul de a transmite bucureștenilor valorile și intensitatea băuturilor arăbești. Misiunea Ganesha Caffe Victoriei este de a induce clienților săi starea de relaxare prin decor, băuturi și narghileaua de excepție. Astfel, vă puteți relaxa după o zi obositoare la birou, simțindu-vă departe de casă și savurând o cafea intensă.

Despre Ganesha Caffe

Ganesha Caffe este cafeneaua care a reușit să creeze un colț oriental în mijlocul Bucureștiului. Ambientul este completat de mobilierul specific, fapt ce transformă cafeneaua într-o locație unică a capitalei. Cele două locații Ganesha Caffe sunt pe Bulevardul Văcărescu Nr. 71, unde meniul este cu specific libanez și pe Calea Victoriei nr. 20, care dispune d eun lounge bar inedit. Ganesha Caffe este recunoscută datorită titlului de cea mai bună narghilea din București.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5