Deputatul Suciu a împărțit măști de protecție la Sângeorz Băi: Sunt cel puţin 4 cazuri confirmate, iar foarte multă lume nu poartă mască

Deputatul social-democrat Daniel Suciu a fost vineri la Sângeorz-Băi, în piața agroalimentară, pentru a distribui locuitorilor măști de protecție.

         „Am spus că vin vineri în piaţa agroalimentară din Sângeorz Băi şi m-am ţinut de cuvânt. De ce am venit? Pentru că foarte multă lume nu poartă mască, foarte multă lume nu are de unde să-şi procure şi vă spun cum stăm în Sângeorz Băi. Avem 181 de oameni izolaţi la domiciliu, avem peste 100 de oameni deja carantinaţi la Hebe, avem cel puţin 4 cazuri confirmate, aşadar avem virusul în Sângeorz Băi, aşa cum este peste tot în judeţ. Avem şi oameni asimptomatici care poartă virusul şi este absolut obligatoriu să ne protejăm. După cele aproape 30 de magazine cărora le-am livrat măşti, vizete, a venit şi rândul celor care se expun în piaţă şi din nefericire am văzut foarte mulţi oameni în vârstă care nu purtau măşti. Voi face acelaşi lucru în fiecare vineri, dacă voi putea procura măşti, pentru că siguranţa şi sănătatea noastră sunt mai importante decât orice. Vă rog din suflet, protejaţi-vă!”, a transmis deputatul Suciu.   

Parlamentarul bistriţean susţine că oamenii sunt cei mai importanți! “Sănătatea lor acum contează cel mai mult și este datoria noastră, a tuturor, să-i protejăm! E nevoie să mergem în piață, dar e nevoie să nu o facem expuși, mai ales că știm cu toții cu ce ne confruntăm. Am promis că fac tot ce pot să ajut, mă țin de cuvânt, așa că am mai distribuit câteva sute de măști celor ce aveau nevoie. De războaie inutile nu e vremea acum, oameni buni, vă rog protejați-vă!”, a mai scris acesta pe pagina sa de facebook.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5