Deputatul Suciu: De vineri până azi, încă trei cazuri confirmate în Sângeorz Băi. Vom depune împreună cu consilierii locali o solicitare să ni se permită dezinfectarea tuturor străzilor

Deputatul social-democrat  Daniel Suciu a anunţat, într-o postare pe facebook, că va cere, împreună cu aleşii locali, permisiunea autorităţilor din Sângeorz de a dezinfecta străzile cu un tun de pulverizare mobil şi soluţii certificate de DSP. Potrivit acestuia, în acest week-end, numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a crescut cu 3.

"Din nefericire, de vineri până azi încă trei cazuri confirmate în oraș. Tocmai de aceea măsurile de protecție sunt obligatorii, de la măști până la dezinfectarea spațiilor publice. Mâine vom depune împreună cu consilierii locali o solicitare către primărie și comitetul local pentru situații de urgență să ni se permită dezinfectarea tuturor străzilor din oraș cu soluții certificate de către DSP și folosite de comunitățile din jur (Rodna, Maieru, Șanț), totul pe cheltuiala noastră. Am obținut un tun de pulverizare mobil și sper ca executivul primăriei să fie de acord, doar e în interesul fiecărui sângeorzan. Mă preocupă sănătatea fiecăruia, luptele politice mai pot aștepta., asta aviz amatorilor. Solidaritate înseamnă să cauți soluții pentru problemele de azi.Hristos a înviat!"i, a scris deputatul Daniel Suciu.

Comentarii

25/04/20 10:12
cititor

Trist... dar in toate zonele unde s-au inapoiat diaspo-virusatii , " infectarile " vor continua inca multa vreme de acuma incolo. Problema este ca trebuie urmate cu strictetze masurile de izolare impuse , altfel infectarea va fi interminabila .
Era bine daca guvernantii impuneau un program strict de deplasare in spatiul public al acestora, DANDU-LE VOIE SA CIRCULE IN SPATIUL PUBLIC, O SINGURA ZI prestabilita / SAPTAMANA . Pentru asta,
- la intrarea in tzara , toti diasp-o-virusatzii astia sa fie luati intr-o evidentza clara, precisa... ,
- pusa o stampila in buletin
- si o bulina rosie in piept, care sa fie purtata obligatoriu ,
- ca sa poate fi vazuti de toata lumea,
- sa fie evitat contactul cu ei
- si fortzatzi sa respecte masurile de carantinare, izolare, preventzie etc. -
- Pentru cei care nu poarta aceasta bulina de identificare publica, ori care circula in spatiul public in alta zi astfel prestabilita sa fie infractiune , luati pe sus cu " fulgi cu tot " si bagati la zdup 5 cinci ani de zile .
Statul , in mod normal ar trebui
- sa inghida granitele si
- sa nu permita absolut nimanui sa iasa din tzara si sa munceasca pentru alta tzara straina, fara contract de munca facut in tzra la noi
- si prin relatii diplomatice si comerciale dintre tzari, muncitorii nostri sa fie asigurati medical si sa li se stabileasca clar un salariu si toate drepturile care li se cuvin , care sa poata fi impozitate aici in Romania, sub autoritatea statului roman .
Altfel, ati vazut ce patzesc cei care pleaca la lucru aiurea ca niste sclavi moderni si cum isi bat joc de ei prin strainatate toti patronii .
Umbland haihui si telelei , fiecare de capul sau... SI NUMAI CU PRETENTII DE LA STATUL ROMAN, DAR FARA SATISFACEREA OBLIGATIILOR DE CETATEAN AL ACESTEI TARI , IN NICI UN CAZ nu este solutia buna , morala si corecta .
Cand esti cetatean al unei tzari, ca sa ceri protectia lui , trebuie sa-ti satisfaci mai intai obligatiile de cetatean al acesteia si abia apoi sa revendici tot felul de drepturi constitutionale si sa pretinzi autoritate si ocrotire din partea acestuia .
Stiu ca sunt suparatoare astfel de masuri dure, dar sunt masuri prin care exista o premisa de stopare a infectarii celor care stau " acasa " si nu umbla telelei prin aceasta (M)...UE care efectiv isi bate joc de noi toti , iar statul roman ar putea exercita atat un control strict al acestora cat si o protectie si asigurare constitutionala prin acest spatiu ... mondial .

25/04/20 17:18

Țuțu fiind mai nou deputat de Navarone, a a dus și tunul la Sângeorz. Tunarul din Navarone!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5