Deputatul Robert Sighiartău, invitat la Școala de Hemofilie și Leadership!

Deputatul liberal Robert Sighiartău a participat la Școala de Hemofilie și Leadership, eveniment organizat de Asociația Română de Hemofilie în Eforie Nord. Acesta le-a mulțumit liderilor asociației pentru invitație și pentru munca depusă.
În mesajul său, deputatul Robert Sighiartău a discutat despre progresele în tratament și nevoia de a lucra pentru egalitatea de șanse, rolul familiei și al comunității pentru o viață mai bună.
În cadrul reuniunii, Valentina Uscatescu MD PHD a vorbit despre pionieratul în tratarea hemofiliei și programul comun cu talasemia, provocarile și reusitele de-a lungul timpului, precum și despre proiectul Tabara O Raza de Speranta fondat de catre doamna Adriana Henderson din SUA, alte proiecte importante privind hemofilia și colaborarea cu R Moldova, susținut de echipa de la Institutul Fundeni.
Ana Maria Marcu MD, apreciat pediatru de la Institutul Clinic Fundeni, a prezentat intr-o maniera complexa si extrem de atragatoare informatiile bine de stiut de catre personalul de la scoala/gradinita atunci cand au un copil cu hemofilie in clasa, responsabilitatile (elevi, parinti, scoala).
Mihai Emanuel Himcinschi MD a adus informații esențiale despre hemofilie, simptomatologie, diagnostic, tratament și viața cu această condiție.
Dr. Alin Pandea a împărtășit soluții pentru gestionarea sângerărilor la nivelul articulațiilor și mușchilor, asistenta musculoskeletala si Interventiile chirurgicale, terapia durerii si ale artrozelor hemofilice.
Dr. Ciprian Tomuleasa a prezentat obiectivul "Zero sângerări" în România și importanța digitalizării în medicină. De asemenea a expus rolul unui registru de pacienti si importanta pe care acesta il are in formularea de politici publice dedicate pacientillor.
"Tuturor le mulțumim pentru participare, pentru contributiile valoroase aduse in mijlocul nostru si de a fi parte a acestui eveniment!", au transmis organizatorii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5