Deputatul Robert Sighiartău: În 28 ianuarie 1990 a fost prima mare manifestație de protest organizată de partidele istorice după Revoluția din 1989!

În 28 ianuarie 1990 a fost prima mare manifestație de protest organizată de partidele istorice după Revoluția din 1989: PNȚ condus de Corneliu Coposu, PNL condus de Radu Câmpeanu și PSDR condus de Sergiu Cunescu (liderul adevăraților social-democrați români).
Ion Iliescu și gruparea de neo-comuniști care au preluat puterea după fuga lui Ceaușescu își încălcaseră angajamentul de a se rezuma la administrarea țării până la alegeri și anunțaseră că vor intra și în cursa electorală. A fost prima din numeroasele trădări ale acestei formațiuni toxice, care a întârziat cât a putut de mult democratizarea țării. Să nu uităm!, a transmis secretarul general al Partidului Național Liberal, deputatul Robert Sighiartău.
Fotografii de Emilian Săvescu

Comentarii

01/02/21 10:47
Bistritean

Formatiunile " toxico-estice " frate Roby, nu s-au lasat nici de-al dr.acului... in fata coalitiei burghezo-mosieresti ... ! Norocul ca la noi nu s-a tras nici un foc de arma, ptr ca n-a fost cazul .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5