Deputatul Ionuţ Simionca: Viorica Dăncilă îl apreciază degeaba pe Daniel Suciu. Impactul activității sale asupra dezvoltării acestui județ este minor!

Deputatul PMP Bistriţa-Năsăud, Ionuţ Simionca, consideră că prin aprecierile pozitive făcute la adresa miniștrilor din Bistrița-Năsăud, premierul Viorica Dăncilă demonstrează că este complet ruptă de realitatea de la noi din județ.

„Prin aprecierile pozitive la adresa miniștrilor din Bistrița-Năsăud, Viorica Dăncilă demonstrează că este complet ruptă de realitatea de la noi din județ. Și o să explic de ce am făcut această afirmație. În urmă cu câteva luni, îi ceream lui Daniel Suciu, care fusese investit vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, să facă lucruri importante pentru oamenii de la noi din județ aducându-i în atenție 5 priorități”, a declarat deputatul Simionca.

În atenţia ministrului Suciu, deputatul Simionca a adus tema variantei ocolitoare a Bistriței, în sensul de a aloca fonduri pentru terminarea acestui important proiect început în 2010; barierele la trecerile la nivel cu calea ferată, pentru ca proiectele din Bistriţa, dar şi din Livezile și Prundu Bârgăului să fie terminate cât mai curând; şcoli fără toalete în curte – „pentru copilașii noștri, Bistrița-Năsăud să fie primul județ în care toate școlile să funcționeze în deplină legalitate, cu toate avizele”; Autostrada Nordului – să dea bani pentru ca bistrițenii să poată fi legați de restul țării și de străinătate în condiții civilizate, dar şi desfiinţarea pensiilor speciale.

După o jumătate de an în funcție, Daniel Suciu nu a început niciun proiect din cele amintite. Ba mai mult, în privința pensiilor speciale chiar el a fost inițiatorul Codului Administrativ, care introduce pensii speciale și pentru președinți de Consilii Județene și pentru primari. Deci domna Dăncilă îl apreciază degeaba pe Daniel Suciu, atâta timp cât impactul activității sale asupra dezvoltării acestui județ este minor”, a motivat deputatul Ionuţ Simionca.

Liderul PMP a făcut o serie de  remarci cu privire la alegerile din PSD Bistrița-Năsăud, eveniment la care a participat „spuma PSD”.  

„În primul rând mi-a atras atenţia asocierea lui Radu Moldovan cu Viorica Dăncilă. Imaginea cea mai importantă care mi-a rămas în minte de la aceste alegeri este cea a lui Radu Moldovan alături de Viorica Dăncilă. În contextul în care bistrițenii sunt oameni inteligenți, nu cred că această imagine poate aduce beneficii județului nostru, deși putem înțelege, parafrazând-o pe Viorica Dăncilă, că „Oricărui om din PSD îi este teamă de șeful său de partid””, a precizat deputatul Simionca.

Parlamentarul bistriţean a ţinut să  puncteze faptul că Viorica Dăncilă a recunoscut, la Bistrița, că PSD a pierdut legătura cu oamenii, confirmând ceea ce PMP spune de trei ani.

„Şi eu, ca deputat PMP, am afirmat de nenumărate ori că PSD a pierdut legătura cu oamenii prin loviturile date justiției, prin crearea de categorii de cetățeni privilegiați, cu salarii de la stat și cu pensii speciale, prin scăparea inflației de sub control, prin izgonirea tinerilor în străinătate pentru un loc de muncă bine plătit și un trai mai bun”, a concluzionat  Ionuţ Simionca.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5