Deputatul Ionuţ Simionca, către PSD ŞI ALDE: Cum vreţi să conduceţi ţara, când nu puteţi să vă conduceţi propriile partide?

Deputatul Ionuţ Simionca, reprezentant al Partidului Mişcarea Populară în Parlamentul României, a declarat marţi, în plen, că, în opinia sa, „Coaliția PSD + ALDE a picat testul credibilității definitiv”.

Coaliția de la guvernare a picat testul credibilității pentru a doua oară în șase luni, de data aceasta definitiv. Prima dată cu Ordonanța de Urgență 13 unde au vrut să elibereze hoții și corupții, iar acum cu moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern. Marele PSD a ajuns să folosească Parlamentul României pentru a-și regla problemele interne, iar ALDE mai are puțin, după ce și-a pierdut grupul parlamentar de la Senat, până să-și piardă grupul de la Camera Deputaților. Împreună sunt ca o mașină cu trei roți sparte din patru. Cum vreți să conduceți, domnilor, țara așa? Când voi nu puteți să vă conduceți nici propriile voastre partid”, a declarat deputatul Simionca.

         Deputatutul PMP a reclamat faptul că parlamentarii UDMR au fost convinşi să ajute PSD, „din dragoste de țară și din patriotism, fără niciun fel de interes”, să treacă moțiunea de cenzură împotriva propriului guvern.

„Și în felul acesta PSD + ALDE + UDMR vor conduce în România într-o Europă cu două viteze în marșarier. Este o vorbă veche care zice "fiecare țară își merită conducătorii"... Oare noi, poporul român, așa păcătos să fim? Sau cu ce am greșit să fim bătuți atât de rău? Fiți convinși că în Parlamentul României sunt destui oameni de bună credință care pun interesele națiunii, ale României, înaintea celor de partid, de grup și personale, care vor sancționa drastic orice derapaj al coaliției de guvernare și al majorității parlamentare”, a mai spus Ionuţ Simionca.

De altfel, deputatul Ionuţ Simionca a protestat vizavi de negocierile pe care coaliţia le poartă cu UDMR. "Împreună cu colegii noștri am pus banderole cu tricolorul ROMÂNIEI!!!", a transmis Ionuţ Simionca. 

 

Comentarii

22/06/17 09:10
Cititor

Pai da ! Mai bine puneti-ne pe noi cei din opozitie sa guvernam tzara, ca pe timul cat am guvernat, inca n-am apucat s-o distrugem complet ... si pe oameni sa-i aducem la sapa de lemn... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5