Deputatul Doina Pană: Tot Orban rămânea premier! Cum să pot dormi vreodată dacă un singur român ar muri din cauza votului meu!

Deputatul Doina Pană susţine că votul de astăzi este unul care a marcat-o.însp viaţa şi sănătatea oamenilor sunt mai presus de orice neînţelegeri politice.

"Încerc să explic pe înțelesul tuturor:

1.Epidemia Coronavirus generează nevoia de bani suplimentari la bugetul Sănătății. Bugetul unei țări odată votat în Parlament devine lege. Ca să poți aloca bani pentru ceva ce nu era prevăzut, se poate face rectificare bugetară de către Guvern prin OUG sau de către Parlament prin vot de amendare a legii.
2. Un guvern interimar nu poate emite OUG.
3. Un parlament cu activitatea suspendată nu poate amenda legi.
4. Ieri a fost identificat primul caz de parlamentar cu infecție Coronavirus care a participat la activitățile din această săptămână, inclusiv în sala de Plen. Drept urmare, așa cum era firesc, după votul de astăzi, Parlamentul și-a suspendat activitatea pentru o săptămână, cu posibilitatea de prelungire dacă va fi cazul(astăzi am fost testați toți cei prezenți).
5. Deși au existat încă alte două propuneri de premieri (dr Arafat și Dacian Cioloș), în totală batjocură față de români și România dată fiind perioada pe care o traversăm , Iohannis (pur și simplu nu pot scrie președintele României!) a mințit grosolan că a existat o singură propunere și l-a nominalizat pe demisul/ interimarul/ autoizolatul la Vila Lac 1, Ludovic Orban!
6. Dacă nu-l votam pe Orban, rămânea tot el dar premier interimar, fără să poată da OUG și fără ca eu să mai pot dormi vreodată dacă un singur român ar muri din cauza votului meu!
Astăzi, România a intrat in scenariul 3 de alertă! Viața și sănătatea oamenilor e mai presus de orice!", a scria deputatul PSD BN, Doina Pană,pepagina sa de facebook. 

Comentarii

15/03/20 10:48
cititor

Votandu-l pe Orban, i s-a facut " visul " si voia lui Johannis !
Puteati sa-l puneti de premier pe domnul Basescu, sau un oricare general de armata ... ptr ca dumnealor au " sange in vene " ... si stiu foarte bine ce trebuie facut in astfel de situatii ! Nici Johannis si nici Orban ... nu se pricep , neavand calificarea si experientza necesara gestionarii acestor stari de fapt .

15/03/20 13:51
Gavrilă N. Moldovan

Domnule „cititor” sub acoperire, de unde ști dumneata că, cei doi nominalizați nu se pricep. Pe lângă ei sunt consilierii specialiști. Nu mai e „tătucul” sau „moașa comunală”... S - au dus, a venit democrația modernă. Băsescu cu Nuți sunt istorie... Norocul nostru că, nu vi s -a cerut părerea. Să auzim de bine.

15/03/20 17:36
un cetatean

Doamna, presedintele tarii a fost ales democratic, daca nu-l recunoasteti presedinte al tarii, nici eu nu va recunosc deputat.
Nu avem nevoie de explicatiile dumneavoastra despre situatia actuala.Intelegem perfect ce se intampla. Aveam nevoie de interpret cand vorbea lidera Viorica.
Ati ramas aceiasi manelisti politici care ne-ati desconsiderat constant.Bunul simt nu va caracterizeaza.
Ati guvernat haotic, ati lasat vistieria goala, ati ocupat functiile in aparatul bugetar cu personal slugarnic, fara performanta profesionala, o adevarata masa de manevra a partidului pe care-l cosmetizati permanent.
Iar acum aruncati din nou cu acuze.
Jenant doamna!

16/03/20 09:08
cititor

Domnul " Gavrila N.M " ... datorita priceperii celor pe care-i "stimezi " si-i ridica m'ata... in slavi , astazi a trebuit sa se instituie si la noi " STAREA DE URGENTZA " ... ! Va garantez eu ca daca era domnul Basescu presedinte sau macar premier, nu era aceasta stare . Si... da, " sunt sub acoperire " ... cu botnitza pe moaca , acest lucru azi-maine intrand in " tzinuta " noastra publica si a m'atale bine-nteles , ca doara nu esti m'ata de fier sa nu se " lipeasca " virusii .

17/03/20 10:20
cititor

Izolati-i , stati cu ochii pe ei ca pe ” butelie ” … si nu va luati dupa declaratiile lor ” pe proprie raspundere ” … ca astia NU sunt constientzi, toti mint si nu spun adevarul de unde vin , de groaza faptului ca trebuie sa stea izolati in carantina . Basca faptul ca majoritatea pe unde au fost, au muncit ilegal… , nu au asigurari sociale si de sanatate , nu au avut bani sa mearga pe la doctori sa se consulte ca in strainatate este foarte scump , au dormit prin parcuri, gari, autogari, pe sub poduri si viaducte … etc, ba au mai si facut tot felul de prostii facandu-ne de c*cat pe unde au umblat… si ca sa nu-i depisteze politia mint de ” ingheatza apele ” … si nu spun unde au fost .
Asadar… PE EI … SI NU-I SLABITI DIN OCHI… sa n-aiba ” loc de intors ” , ca din cauza lor ne-am ales cu toate aceste infectii si cu aceasta ” stare de urgentza ” . In nici un caz nu din Romania s-au infectat cei care au acest virus ! ! !
Preaslavita, preaiubita si draga noastra diaspora …

17/03/20 10:42
Alcis

Sunteți ”cititor” și se vede că mai puțin scriitor, fiindcă vedți cum scrieți. Nu oamenii politici au adus virușii, ci ei au venit peste noi.Cea mai păgubpasă ,,pricepere” e aceea de a da vina pe cine se nimerește Acu nu e vreme de politică, ci de acțiune și responsabilitate. Stimată doamnă deputat, vă pierdeți și bruma de capital rămasă, prin atâta partizanat și contre

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5