Deputatul Doina Pană: O poză cât o mie de cuvinte cu Guvernul României

"O poză" cât o mie de cuvinte": Palatul Victoria, în biroul premierului, Guvernul României "muncește"!!!

Cele o mie de cuvinte îi las să le spună pe cei 410000 de români care și-au pierdut de curând locurile de muncă din lipsă de măsuri guvernamentale pentru sprijinirea economiei, pe sutele de mii de români amendați că n-au respectat restricțiile impuse de același Guvern și pe voi, dragi prieteni!", este mesajul transmis de deputatul Doina Pană. 

Comentarii

30/05/20 14:25
un cetatean

Doamna, prietenii dumneavoastra sunt cei care beneficiaza de pensii speciale acordate cu generozitate din bugetul de stat, in timpul guvernarii PSD, si politrucii pesedisti.Noi, ceilalti suntem fraierii.
Cat despre cei ramasi fara loc de munca, va pasa de nu mai puteti.Ma doare cand vad ca va tineti doar de strambe si hartuieli politice, cand stiti bine ca daca erati voi la guvernare ar fi fost pulbere.
Ne-ati desconsiderat constant, si asta faceti si acum.
Ati uitat de pozele cu liderii vostri la chermeze,vanatori si pescuit?
Acesti oameni pozati cu "sprijinul" neabatut al vostru,daca au gresit vor plati. Macar nu se dau drept altii!

30/05/20 15:50
Vizitator

Ludovic Orban a făcut clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte: „Este o poză de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc ". Premierul a recunoscut faptul că se fuma în interiorul Guvernului este o greşeală şi plăteşte amenda dacă e nevoie.
Cu toate astea, PSD-istii lui Dragnea sar la gâtul premierului Ludovic Orban pentru că si-a permis să-și "serbeze" ziua de nastere in compania câtorva ministrii din cabinetul său, uitând de chefurile si orgiile făcute de ei când erau pe cai mari.

30/05/20 16:15
Antim

,,Să plece Orban; să vină Dăncilă!”

31/05/20 11:28
cititor

Ma... sunteti culmea ! Pai in cerc restrans, care-i problema, acuma indiferent ca-s de " cea ori de hais " ? Cine se imbolnaveste, se imbilnaveste sau crapa... ce treaba aveti voi, pe moment ce se inteleg si benevol stau cu sau fara masca , dohanesc sau ba ... claie peste gramada , sau calare unul peste celalalt ... ?! Asta indiferent ca-s in sau la Parlament, la Cabinetul premierului, sau oriunde eiurea , UNDE POPU.LIMEA NU ARE ACCES LIBER !
Cu atat mai mult ca era o " convocare " in cerc restrans ! Maaa.... OAMENI SUNTEM , ce dr.acu !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5