Deputatul Doina Pană: Anul 2020 are două date care PNL-ului îi dau fiori: 1 iulie și 1 septembrie! De asta vor alegeri anticipate

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană critică, într-o declaraţie politică, demersul PNL de a declanţa alegeri anticipate, asta pentru a nu da socoteală pentru măsurile sociale şi economice pe care nu le pun în practică la termenele stabilite.

„Anul 2020 are două date care PNL-ului îi dau fiori: 1 iulie și 1 septembrie. 1 iulie e data la care au amânat plata alocațiilor dublate la copii, iar la 1 septembrie ar trebui să crească salariile profesorilor și cu 40% punctul de pensie.

Pentru că n-au de gând să facă nimic din toate acestea, PNL-iștii vor alegeri înaintea acestor termene!

Chiar dacă ar fi neconstituționale și chiar dacă, conform sondajelor de opinie, majoritatea românilor nu doresc alegeri anticipate!”, susţine deputatul Doina Pană.

 

Comentarii

26/01/20 10:54
cititor

Stati linistita doamna Doina, ca se vor duce " inapoi "... de unde au venit ! Or sa se zgarie pe ochi, cand or vedea adevarata optiune electorala a populatiei si Orban o sa-si vare singur " baioneta " in ...**aie... .

26/01/20 19:31
Eugen

Încă o ,,previziune de mare politician" a doamnei deputat. Cât o mai fi parlamentar ! Că oricum părerile specialiștilor în economie (câți or mai fi rămas în țară) sunt kaka-maka.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5