Deputatul Doina Pană: Am votat două legi de importanță capitală pentru economia României și viața românilor! PNL a anunţat că le contestă la CCR!

Astăzi, în Camera Deputaților, Cameră decizională, am dezbătut și votat online (votul fiind uninominal, prin telefon, pentru unii e încă în derulare) 6 proiecte de lege dintre care primele două de importanță capitală pentru economia României și viața românilor, dată fiind perioada pe care o traversăm, anunţă deputatul Doina Pană. 

Primul se referă la suspendarea fără dobândă la dobândă și fără penalități, pentru 9 luni dar nu mai tarziu de 31.12.2020, urmând doar ca perioada de derulare a creditului să fie automat prelungită cu perioada suspendării. 

Al doilea se referă la acordarea unor facilități fiscale pentru firme şi persoane fizice, pe criterii corect fundamentate, date fiind efectele financiare generate de starea de urgență (pentru firmele/persoanele fizice la care le-au scăzut drastic încasările si respectiv veniturile). În urma dezbaterilor, cu excepția PNL, toate grupurile parlamentare au afirmat că vor vota cele două inițiative PSD!

"Culmea e că grupul PNL nu s-a limitat doar să voteze împotrivă. Prin vocea liderului de grup, deputatul Roman Florin, a anunțat că dacă trec la vot, PNL le va contesta la CCR! Vă las pe voi, dragi prieteni, să judecați pentru cine guvernează/ votează în Parlament PNL!", a scris parlamentarul bistriţean, pe pagina sa de facebook. 

 

Comentarii

04/04/20 03:03
Alcis

Legea dv., adopbtată cu voioșie iresponsabilă, subminează sectoarele strategice naționale:Gaz, Apă, Energie.Scutiți și bogații și săracii la grămadă? Ce vom face când acestea nu vor mai funcționa sau vor avea sincope? Probabil nici nu vă închipuiți dezastrul. Numai ignoranții se pot bucura de acumularea unor datorii teribile pe spatele oamenilor. Credeți că am intrat în comunism? Incredibil, incredibil la ce vă stă mintea în asemenea vremuri.

04/04/20 07:31
un cetatean

Voi ati guvernat in perioada de calm si ati luat cele mai haotice masuri, ati produs pierderi de miliarde in ianuarie 2019, prin ordonanta absurdului.
Pentru cine ati guvernat?
Acum nu aveti alt scop decat prin populisme ieftine sa va pastrati sinecurile.
Daca va pasa de noi "prieteni" acum am fi avut spitale regionale functionale, am fi avut dotarile necesare in fiecare unitate sanitara.

04/04/20 09:49
cititor

Stimata doamna, fiecare tzara are " virusii " ei ... !

08/04/20 10:57
cititor

Doara nu domnul Johannis a spus public... la TV ca domnia sa implicat politic ( a carui sef de partid a ramas ) , impreuna cu PNL-ul vor face tot ceea ce le sta in putintza constitutional ... ca sa conteste, sa nu execute ori sa amaie executarea a tot ceea ce se discuta ori se voteaza in Parlamentul Romaniei, daca provine de la PSD... sau eventual sa puna in executare " DEINDATA " a la Johannis ... !
La ce altceva va asteptati, ca daca aceste legi proveneau de la domniile lor, NU LE CONTESTA NIMENI , maiales acuma in aceasta situatie critica ptr tzara ...
ASTA AU VOTAT " diasporezii " nostri VIRUSATI impreuna cu cei care-i sustin , ASTA AVEM ! CE VA MIRATI ?

08/04/20 15:34
Bonos

Când vei avea de plătit utilitățile -toate -Apă, Gaz, Electrica- pe trei luni , dta. și mulți alții, de unde veți scoate așa sume de bani, iubite cititor neștiutor? ,,Cine nu-i dator e om bogat” -spune o zicală italiană.

09/04/20 11:01
cititor

Draga " Bonos " ... LA NOI IN ROMANIA NU-I BUNA DEMOCRATIA , pentru ca nu este definita exact in nici un act normativ si fiecare-o interpreteaza cum ii convine lui .
CEL MAI BINE A FOST PE VREMEA IMPUSCATULUI , CAND PARTIDUL ( care " era-n toate ... " daca stiti poezia ) CONSTATA CA TREBUIE, DA ORDIN SI A DOUA-TREIA ZI, DACA NU ERA FACUT DR.ACU-I LUA PE TOTI ... !
No... aia-i democratia buna aici in aceasta tzara ! Un singur partid unic conducator ( DE UNIUNE NATIONALA DE TIP PROFESIONAL-TEHNOCRAT ) , un singur " sef " ALES DE PARLAMENT SI care numai na.zist SI ter.orist sa nu fie... in loc fie cum o fi... da sa aiba sange-n vene si ceea ce trebuie facut, LA ORDIN FERM... SA SE FACA si ... " mucless " , care nu executa sa fie pleznit de sa-i sara mucii ... !
TRIST... DA... AICI LA NOI ASTA TREBUIE ! Ne-am saturat de toate partidele astea ba de stanga " ciumei rosii " ba de dreapta " ciumei negre ori cuf.urii " ... care vesnic se spurca unul pe altul, se porcaie si toti trag fiecare intr-o alta directie ca si caii legati la o carutza goala, ruginita si impotmolita intr-un ageag clicos si fiecare legat de alta latura .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5