Deputatul Diana Morar, semnatar al inițiativei legislative privind înființarea Punctelor Gastronomice Locale

Una dintre misiunile Partidului Național Liberal este încurajarea micilor întreprinzători și crearea unui mediu legislativ care să îi ajute. Am semnat și susținut inițiativa colegului meu Cristian Buican pentru înființarea și funcționarea Punctelor Gastronomice Locale tocmai pentru a crea un cadru facil de valorificare a muncii pentru oamenii harnici din țara noastră. Și sunt cu zecile de mii, explică deputatul PNL Bistrița-Năsăud, Diana Morar.
"În fiecare sat, comună sau oraș din România există oameni recunoscuți pentru mâncarea bună pe care o fac, pentru produsele de calitate și 100% naturale, dar pentru care înființarea unei firme sau deschiderea unui restaurant ar însemna un efort mult prea mare. După ce această propunere a PNL va deveni lege, aceștia vor putea să transforme munca lor în bani, cu eforturi minime și în deplină legalitate.
Și în județul nostru avem bistrițeni minunați, pentru care această propunere poate însemna șansa transformării unei pasiuni, de multe ori transmisă din generație în generație, într-o mică afacere care să le asigure un trai decent și un venit stabil, fără investiții suplimentare sau controale", argumentează această inițiativă deputatul Diana Morar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5