Deputatul Daniel Suciu: Sunteți de acord cu mutarea autogării din Bistrița pe șoseaua de centură?

Deputatul Daniel Suciu, preşedinte executiv interimar al PSD Bistriţa, a lansat, pe pagina de facebook, un sondaj de opinie cu privire la noua locaţie a autogării din Bistriţa. 

"Sunteți de acord cu mutarea autogării din Bistrița pe șoseaua de centură? Noi credem că ideea este proastă, aruncată în spațiul public fără nicio analiză, mai ales dacă ne gândim la aglomerația de pe centură, la elevii și muncitorii care fac naveta, sau la distanța față de principalele instituții. Credem că bistrițenii trebuie să-și spună părerea și vă încurajez să o faceți!", a transmis parlamentarul PSD.

Astfel, bistriţenii pot să voteze pe pagina de facebook a deputatului Suciu: https://www.facebook.com/SuciuVD

Comentarii

08/06/21 15:44
Sergiu

Mutarea autogării de lângă gara CFR este o aberatie la fel de mare ca si construirea autogării suspendate peste peroanele de tren. Se invocă faptul că autobuzele și autocarele poluează zona centrală a orașului ca să ajungă la actuala autogară. In schimb, nu se vede că activitatea de transcontainere a Societății Naționale CFR Marfă SA din gara Bistrita aduce un grad de poluare si mai ridicat prin camioanele de transport containere prevăzute cu motoare foarte puternice pe cap-tractoarele cu care sunt echipate. Prin urmare, pentru reducerea poluării , mai importantă ar fi mutarea depozitului de containere a Societății Naționale CFR Marfă SA, care in plus ar duce la eliberarea unei suprafete generoase pe locul căreia s-ar putea construi un sir de peroane pentru autogară, fără a mai fi necesară autogara suspendată. Autobuzele și autocarele de tranzit pot fi dirijate spre autogară prin reglementări de circulatie prin care să fie evitată zona centrală a orașului.

11/06/21 10:06
Din cartiere

Nu este nici bine si nici eficient, ptr ca domnule primar, in acest caz, va trebui sa infiintzatzi o linie de autobuze locale, care sa faca legatura cu program nonstop... cu Gara CFR , ca doara nu cumva aveti vre-o " intelegere " cu cei de la TAXI ... ca oamenii de acolo sa-si ia taxi... daca vor sa continue drumul cu trenul . Nu mai zic de faptul ca va trebui totusi sa obligati autobuzele sa intre prin municipiu, ptr urcarea-coborarea calatorilor in locurile apropiate interesului acestora, altfel, NIMENI N-O SA MAI CIRCULE CU AUTOBUZELE ALEA ! MAI PROASTA SI MAI NAROADA IDEIE NICI CA SE POATE !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5