Deputatul Daniel Suciu: Robert, chiar tu nu poți cere nimănui nimic despre pensiile speciale pentru că ai făcut fix nimic pentru a le elimina!

Declaraţie politică

 

"Robert, noi cei de acasă știm că visezi frumos! Te visai președinte al țării, lăsai să se înțeleagă că ești aproape mesianic în politică, dar în același timp erai virusat de toate combinațiile posibile. Ai vrut preamărire mereu și mereu, visul tău lăuntric, dar vorbeai de cucernicie, aminteai mereu și mereu de morală dar jecmăneai oamenii cu firmele tale cu dobânzi amețitoare. Apelai la principii, tu care i-ai trădat pe toți cei care te-au propulsat la vârf, de la Ioan Oltean, trecând pe la Orban, continuând cu Cîțu și Ciucă. Apăreai în poză cu ei mereu, dar apoi rămas fără funcțiile la care visai, te înregistrai în ședințele de partid cum îi critici și le scurgeai pe surse. Tu, chiar tu nu poți cere nimănui nimic despre pensiile speciale pentru că ai făcut fix nimic pentru a le elimina. Ia uite dragă Robert, mai jos, cum te lăudai acum 3 ani pe acest subiect, ia uite cum arată ipcrizia. Îți amintești?", este mesajul transmis de deputatului Daniel Suciu colegului liberal Robert Sighiartău. 

*** 

Deputatul Robert Sighiartău  a afirmat,  după ce CCR a declarat parţial neconstituţionale modificările vizând pensiile speciale, că cei de la PNL aşteaptă public scuzele ”comediantului Ciolacu”.

”Misiune îndeplinită ! Noi cei de la PNL aşteptăm public scuzele comediantului Ciolacu”, a scris deputatul Robert Sighiartău, miercuri, pe Facebook.
 
***  
"Săptămâna viitoare vom convoca Parlamentul în sesiune extraordinară pentru a modifica Legea pensiilor speciale în acord cu obiecțiile CCR.
Îi solicit Ministrului Justiției ca până atunci să formuleze amendamentele la reglementările contestate de Curte cu privire la pensiile de serviciu ale magistraților.
Este absolut necesar ca această Lege să intre în vigoare cât mai rapid astfel încât România să poată accesa banii europeni din #PNRR.
Nu ne permitem să pierdem fonduri europene din cauza pensiilor speciale!", a anunţat premierul Marcel Ciolacu, pe pagina de facebook.
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5