Deputatul Daniel Suciu: Pe noi cei de la PSD ne-a unit mereu prietenia

Deputatul PSD, Daniel Suciu, a declarat , în cadrul alegerilor de la TSD BN, că „cea mai bună greşeală” pe care a făcut-o în viaţa sa a fost să lase organizaţia de tineret pe mâna lui Bogdan Ivan şi a echipei sale. Fostul lider al tinerilor din PSD BN a menţionat că nu există o organizaţie politică mai frumoasă pentru a face politică decât cea pentru care au optat. 

         „Suntem cea mai puternică organizaţie şi aceasta se datorează dumneavoastră, fiecăruia în parte, care de ani de zile, şi în perioade grele, cu Adrian Moldovan, Marius Bor şi cu mine, aţi stat alături de acest partid.

         Cred că ceea ce ne-a unit mereu pe noi cei de la PSD a fost prietenia. De fiecare dată când am venit v-am spus un lucru, v-am făcut o singură recomandare: fiţi prieteni între voi şi fiţi prietenii oamenilor, pentru că doar aşa veţi fi o echipă, iar o echipă câştigă întotdeauna”, a spus Daniel Suciu. 

*** 

Romeo Florian (secretar general PSD): Fiţi serioşi, harnici, cinstiţi!

         Secreatrul general al PSD BN, Romeo Florian, le-a spus tinerilor că va face lobby pe lângă primarii social-democraţi pentru a-i promova pe locuri eligibile.

          „La Conferinţa de tineret ne întoarcem în timp. Mi-aduc aminte când eram preşedinte TSD Lechinţa, ce tânăr eram, cât de mult a trecut timpul peste noi. Voi face lobby pe lângă colegii primari să vă dea câte un loc eligibil pe listele de consiliu local.

         Fiţi foarte serioşi, foarte harnici şi cinstiţi. Când aceste 3 lucruri le veţi îndeplini, în mod sigur timpul vă va propulsa”, le-a transmis primarul Lechinţei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5