Deputatul Daniel Suciu: Domnule primar Traian Ogâgău, poţi conta pe ajutorul meu!

Deputatul social-democrat Daniel Suciu răspunde apelului făcut de primarul oraşului Sângeorz-Băi, de a veni în sprijinul unei familii care a rămas fără locuinţă, în urma unui incendiu.

Cred că e momentul să facem un bine. Împreună! Așadar, domnule primar Traian Ogâgău, poți conta pe ajutorul meu. Vine vremea să spun și eu... împreună reușim să renaștem această familie și să îi schimbăm soarta ce a încercat-o atât de greu. Voi fi, alături de colegii mei, solidar cu toți cei care vor să dea o mână de ajutor”, a transmis parlamentarul Daniel Suciu.

***
În urma incendiului de la Sângeorz Băi, familia lui Virgil Pădure, cu patru copii, a rămas fără casă. Primarul oraşului Sângeorz Băi, Traian Ogâgău, a transmis un apel către toţi locuitorii, dar şi oamenii din alte localităţi, să fie solidari cu familia greu încercată. Reamintim faptul că pompierii s-au luptat mai bine de două ore pentru a stinge focul cauzat, se pare, de o sobă care nu era protejată faţă de materialele combustibile. În urma incendiului, deşi s-a intervenit cu trei autospeciale, casa nu a mai putut fi salvată.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5