Deputatul Daniel Suciu, către primarul Ioan Turc: Vă solicităm să ascultaţi vocea comunităţii cu privire la mutarea autogării pe centură!

Domnule primar Ioan Turc, 

Ca urmare a anunțului neinspirat de a muta autogara pe centura orașului, asumat de către dumneavoastră și în lipsa unei consultări publice așa cum se impunea, am demarat un sondaj de opinie în mediul online (11 grupuri cu zeci de mii de membri din Bistrița).

După centralizarea tuturor opțiunilor, rezultatele sunt următoarele:
Total voturi 3482. ÎMPOTRIVA mutării 2420 (69,52%), PENTRU 998 (28,67%), restul declarându-se neinteresați. Domnule primar, deși nu este un sondaj oficial, curentul majoritar împotriva ideii dumneavoastră este mai mult decât evident și vă solicităm să ascultaţi vocea comunităţii și să mai reflectați asupra acestui demers!

PS - imaginea reprezintă o zi obișnuită din traficul pe centură și asta înainte ca ideea voastră genială să fie pusă în practică. 

 

 

 

Comentarii

18/06/21 11:02
Din cartiere

Comunistii care au mutat Autogara din Piatza Morii , langa Gara CFR , credeti ca au fost niste tampitzi ? Voi sunteti... cei care vreti s-o mutati ( si unde anume... de rasul curcilor ) ! Pai maaa... desteptilor, atunci trebuie sa infiintzatzi o linie de autobuze, care sa faca legatura directa cu gara ... cu program nonstop.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5