Deputatul Daniel Suciu, către PNL: pe când ziceți că faceți ceva pentru agenții economici și sutele de mii de oameni ce și-au pierdut veniturile?

Deputatul social-democrat Daniel Suciu reclamă faptul că Guvernul nu a anunţat un plan de redresare economică, chiar dacă acest lucru a foost anunţat încă de la mijlocul luii aprilie, atât de premierul Ludovic Orban, cât şi de ministrul Finanţelor Publice. 

 

"Aha, sunteți tot un plan...de o lună și jumătate. Dar cred că e după dictonul prezidențial “de îndată” adică viitorul începe acum sau mâine. Totuși, pe când ziceți că faceți ceva pentru agenții economici și sutele de mii de oameni ce și-au pierdut veniturile?", a transmis fostul vicepremier Suciu, într-o postare pe pagina sa de facebook.

Comentarii

03/06/20 13:04
un cetatean

Lasa ca ati facut voi destul.Trebuie sa treaca ani de zile sa scapam de binefacerile pesedistilor.Cand se va opri jaful de la buget creat de voi prin pensii speciale?Ati stufosit aparatul bugetar ca sa aiba loc toata clica pesedista.Ce ati facut pentru mediul de afaceri inafara de-ai provoca pierderi?
Ati luat cu asalt justitia pentru a apara un delicvent, care era liderul vostru, si pe care l-at ridicat in slavi, si v-ati identificat cu el.
Asa ca mai reduceti sonorul!

12/06/20 10:01
cititor

Inapoi la agricultura , ca Ceausescu i-a adus la oras si din tzarani veritabili, i-a transformat in niste put.ur.osi FARA PERECHE, care vesnic stau si urla de foame prin balcoane si cu mana intinsa la mila banului public de la primarie si asistentza sociala !
EU AS DA O LEGE, PRIN CARE AS ANULA ABSOLUT TOATE AJUTOARELE SOCIALE FATA DE CEI CAPABILI DE MUNCA SI pe cei fara venituri I-AS STRAMUTA OBLIGATORIU INAPOI LA TZARA , FIECARE DE UNDE AU VENIT !
In tzara asta este de lucru la agricultura si zootehnie... cat incape, DAR la NI.MU.RU.GI SI PUT.U.ROSI NU le PLACE ! Eu le-as da " terenuri " pe care sa le lucre NU BANI , in nici un caz !
LA AGRICULTURA CU EI ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5