Deputatul Daniel Suciu către ministrul Dezvoltării: Eu nu am făcut epurări prin minister să fac loc pilelor cum tocmai faci domnia ta!

Declaraţie politică

Oare ce este în neregulă în ipostazele de mai jos? Câteva din miile de obiectivele pe care noi le-am promovat, continuat, finanțat și susținut, începând cu stadioanele pentru EURO ( Steaua, Rapid, Arcul de Triumf), Cazinoul Constanța, Colegiul Carol și Opera din Craiova, Pavilionul de Boli Infecțioase din Zalău, Clădirea Universității București din Panduri, Facultatea de Antropologie, Spitalul din Lipova sunt acum puse la cingătoare de ministrul Ion Ștefan.

De parcă ar avea un merit, de parcă ar fi depus el vreun efort sau s-a zbătut pentru ele. Totuși, puțină originalitate nu i-ar strica, că decență nu-i pot cere. Oarecum mă amuză să văd cu cât aplomb se duce la obiectivele promovate de mine, nu la toate că e obositor să mergi prin toată țara. Multă ipocrizie poate încăpea într-un ministru atât de insignifiant.


Măcar, domnule ministru, schimbă stilul postărilor pe site-ul ministerului că și astea seamănă prea bine. Avem totuși ceva ce ne desparte...eu nu am făcut epurări prin minister să fac loc pilelor cum tocmai faci domnia ta. Apropo, la toate aceste obiective au muncit sute de angajați pe care acum îi dai afară. Dar să te folosești de munca lor văd că nu ai jenă. PS-mai ai domnule ministru mult de umblat doar să vezi câte obiective am finanțat noi în toată țara.

sursa: facebook Daniel Suciu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5