Deputatul Daniel Suciu, alături de Radu Cârcu: O echipă vom oferi orașului Sângeorz Băi, nu partide, nu orgolii!

Deputatul Daniel Suciu, candidatul Alianţeipentru Bistriţa-Năsăud,pentru funcţia de primar al oraşului Sîngeorz-Băi a avut o primă întâlnire cu partenerii de alianţă.

         „De azi suntem o echipă și o echipă vom oferi orașului, nu partide, nu orgolii. Toți cei care cred că oamenii sunt mai importanți decât orgoliul cuiva sunt partenerii noștri și suntem hotărâți să mergem până la capăt în a oferi altceva. Că prea învrăjbit e orașul acesta și știm cu toții de ce! Timp de 4 ani de zile ni s-a tot spun că Reuşim împreună şi, paradoxal, ni s-a spus acest lucru de cel care a împărţit acest oraş şi care a făcut cea maimare vrajbă. Eu şi cu Radu Cârcu şi cu colegii noştri am înţeles ce înseamnă împreună, şi –am decis să oferim o alternativă actualei conduceri. Împreună înseamnă că ne-am pus deasupra partidelor, iar pentru noi sângeorzenii sunt ceimai importanţi.

Aşadar, în perioada următoare, euşi cu Radu Cârcu şi cu foarte mulţi sângeorzeni facem o echipă şi nu ştiu dacă luăm sau dăm înapoi, dar cu siguranţă Sângeorzul va redeveni al sângeorzenilor”, a spus deputatul Daniel Suciu.

Radu Cârcu, de la ALDE,amenţionat că decizia de a candidat pe liste comune este o decizie „foarte potrivită pentru judeţ”, şi astfel a fost implementată şi la nivelul oraşului Sângeorz-Băi. „Mă consider un om de echipă şi cred că această echipă este capabilă să acţioneze conform legii şi în respect faţă de cetăţean. Este o propunere pe care o facem oraşului şi sunt sigur că mesajul nostru va fi recepţionat aşa cum trebuie şi sunt sigur că împreună cu Daniel, dacă vom ajunge să luăm decizii, nu vă vom dezamăgi”, spus Radu Cârcu.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5