Deputatul Cristina Iurişniţi: Parlamentarii USR au fost la datorie pentru a scăpa țara de PSD

100% prezență USR în Parlamentul României la votul pentru investirea guvernului Ludovic Orban. 

USR a votat " învestirea" Guvernului Orban în baza acordului politic agreat și semnat cu PNL, suntem consecvenți după votul de la moțiunea de cenzură spre deosebire de alte partide care susțin doar declarativ că sunt în opoziție.
Votăm învestirea, dar nu dăm un cec în alb Guvernului Orban.

Vom monitoriza îndeplinirea condițiilor din acordul semnat și din programul de guvernare!

Parlamentarii USR au fost la datorie pentru a scapă țara de PSD.  

Parlamentul României, a arătat mai bine fără PSD, și România poate arăta mai bine fără acest partid toxic. România merită și Turul 2 FărăPSD
 
Deputat
prof. Cristina Iurisniti
Membru in Comisia de învățământ
Președinta Comisiei pentru egalitate de șanse 

Membră în Delegația parlamentară a Francofoniei  

Comentarii

26/02/20 17:15
THEO

Christine, nu ți-e rușine să mai comentezi după umilința la care ați fost supuși?Voi cei de la URSS(Circul mare din Moscova)sunteți rușinea României.

27/02/20 12:35
Rus Augustin

DOAMNA PROFESOARĂ,
Nu mă îndoiesc de faptul că sunteți un om instruit, vorbitor de lb. franceză și poate admiratoare a Franței, țară cu vechi tradiții democratice în Europa. După felul cum acționați pentru înlăturarea unui partid politic din România de azi, cred că sunteți cuprinsă de o „miopie” politică. Și ca să argumentez această afirmație, am extras un scurt citat din memoriile generalului Marmont, un apropiat a lui Napoleon Bonaparte. Atâta timp cât a zis „totul pentru Franța l-am servit cu entuziasm. Când a zis „Franța sunt eu” l-am servit cu zel. Când a zis „eu și Franța” l-am servit cu devotament. N-a mai rămas să zică decât „eu fără Franța” pentru ca să mă detașez de el.Poate că dumneavoastră suportați afirmația „guvernul meu”și așteptați completarea „parlamentul meu” etc. Nu uitați totuși cuvântul evanghelistului „Multe pe lumea asta îmi sunt îngăduite, nu toate îmi sunt însă de folos”.
Prof. Rus Augustin

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5