Deputatul Bogdan Ivan: Îmi propun ca modelul administrativ din Bistrița-Năsăud să fie promotor al digitalizării serviciilor publice

Deputatul Bogdan Ivan a fost ales vicepreşedinte al Comisiei parlamentare pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor din Camera Deputaţilor. 

„E o postură din care-mi doresc foarte mult să sprijin tot ceea ce înseamnă procesul de digitalizare a serviciilor publice din administraţia locală din judeţul Bistriţa-Năsăud şi poate chiar să începem cu proiecte de bună practică aici, acasă la noi. Să arătăm că modelul administrativ creat de preşedintele Radu Moldovan împreună cu echipa de primari a judeţului nostru poate să fie din nou promotor şi pe această zonă de digitalizare a serviciilor publice. Mă voi bate cu tot ceea ce pot pentru a merge în această direcţie", a declarat deputatul Bogdan Ivan.

Comentarii

06/03/21 15:08
un cetatean

Nu trebuie sa te bati cu nimeni si nimic. Doar sa te inspiri de la judete care au reusit, si de care sunteti departe. N-are rost sa va credeti ceea ce nu sunteti. Putina decenta va rog.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5