Deputatul Bogdan Ivan: Consultarea națională "Tineri pentru tineri" continuă!

Vrem să aflăm standardele pe care tinerii le aplică în evaluarea politicienilor, problemele lor şi cum îi putem face să pună umărul la schimbarea ţării. Înainte de a putea rezolva problemele pe care un tânăr din România le are, trebuie să le înţelegem foarte bine, credem noi, şi în acest sens acţionăm.
Demersul nostru vine pe următorul fond: instituţiile din România şi partidele politice se confruntă cu un nivel extrem de scăzut de încredere în ochii tinerilor - 65% au încredere mică în politicienii care ne conduc, iar 55% nu au deloc încredere în Parlamentul României. Această stare de fapt riscă să se transforme într-o vulnerabilitate pentru democraţia din ţara noastră: din ce în ce mai mulţi tineri se îndepărtează de tot ce înseamnă politică, nu se duc la vot, nu se informează, iar, mai apoi, ajung să nu fie reprezentaţi cu adevărat. Pe acest fond, nemulţumirea sistemică riscă să se accentueze treptat, iar curentele extremiste să ia amploare. Vrem să acţionăm preventiv pentru a evita tocmai o astfel de degenerare a situaţiei.
Cum poţi participa? În primul rând, completând chestionarul: www.surveymonkey.com/r/TSDRO
Stay tuned for more!

Deputat Bogdan Ivan,
preşedinte TSD Bistriţa-Năsăud

Comentarii

06/05/21 09:04
un cetatean

Marea vulnerabilitate pentru democratia noastra este prezenta PSD-ului pe scena politica - comunisti deghizati in democrati!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5