Decanul Hințea Călin a prezentat rezultatele preliminare în elaborarea Strategiei de Dezvoltare a orașului Năsăud, pentru perioada 2015-2020

Document strategic care va stabili profilul comunității locale a orașului Năsăud: „Strategia de Dezvoltare a Oraşului Năsăud pentru perioada 2015-2020”, a parcurs ieri cea de-a doua etapă de elaborare, respectiv validarea rezultatelor statistice și creionarea profilului de dezvoltare al orașului, pentru următoarea perioadă.
La ședințe au participat persoane resursă, reprezentanții din mediul educațional, reprezentanți ai ONG-urilor, reprezentanți ai mediului cultural, reprezentanți ai mediului de afaceri, administratori de pensiuni, consilieri locali și angajați ai Primăriei.
Echipa consultanței, din partea firmei S.C. CMPG Consultancy S.R.L., condusă de către domnul decan Hințea Călin, a fost cea care, au prezentat grupurilor de lucru rezultatele preliminare în elaborarea acestei strategii.
Strategia de Dezvoltare locală nou realizată va defini profilul localității în scopul de a ajuta comunitatea locală să se dezvolte prin ea însăşi, prin colaborarea tuturor factorilor implicaţi și găsirea de soluții comune.
Documentul rezultat va susține şi va stimula construirea de relații de parteneriat public-privat, atragerea de fonduri europene sau alte surse de finanțare în scopul creșterii atractivității zonei atât din punct de vedere economic, educațional cât și al serviciilor oferite către comunitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5