De Ziua Naţională, Palatul Culturii Bistrița sărbătoreşte cu Sava Negrean Brudașcu și ”Cununa de pe Someș”. Marți, de la ora 17.00, concomitent pe Hora TV, As TV, Sângeorz TV şi pe pagina oficială de facebook

De 1 Decembrie sărbătorim online, românește! Marți 1 decembrie, de la ora 17.00, vă invităm cu drag live, concomitent, pe Hora TV, As TV, Sângeorz TV, dar şi pe pagina oficială de Facebook Palatul Culturii Bistrița, unde Sava Negrean Brudașcu și dansatorii ansamblului profesionist ”Cununa de pe Someș” vor încerca să aducă în sufletele și casele dumneavoastră momente de muzică și dans, căldura și emoțiile pe care un român adevărat le poate simți în această zi.
Trăim clipe grele, momente neplăcute, trebuie să stăm departe de cei dragi, însă muzica și dansul ne vor putea ajuta, măcar pentru câteva clipe, să uităm de ceea ce am ajuns să trăim, poate ne vor da forța și curajul de a lua viața așa cum este ea acum și de a lupta până la final, pentru a putea spune cu mândrie: ”Noi suntem români!”
Palatul Culturii Bistrița

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5