De miercuri, Primăria Năsăud va distribui 20.000 de măşti de protecţie locuitorilor oraşului şi din cele 2 cartiere

Administrația publică locală va achiziționa un număr de 20.000 bucăți măști de protecție care vor fi distribuite populației din cartierul de blocuri, precum și celor care locuiesc la case, atât în oraș cât și în cele 2 cartiere, Lușca și Liviu Rebreanu, anunţă primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea. 

"Acestea vor fi distribuite începând cu data de 29.04.2020, de către angajații Primăriei orașului Năsăud. Măsura a fost luată de administrația publică locală pentru a veni în sprijinul cetățenilor care se află în dificultate de a-și procura și achiziționa astfel de echipamente de protecție. Reamintim faptul că, prin spații deschise ne-am referit la spații comerciale în aer liber, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, locuri cu un aflux mare de public, iar măsura stabilită are ca scop limitarea răspândirii noului coronavirus și nu aplicarea de amenzi. Vă dorim multă sănătate tuturor!", a precizat primarul Romocea.

 Comitetul Local pentru Situații de Urgență Năsăud a adoptat Hotărârea nr. 5 din 27.04.2020, hotărâre prin care se instituie ca și măsura preventivă purtarea de mijloace de protecție a gurii și a nasului (măști de protecție, eșarfe sau alte mijloace de protecție) în toate spațiile publice închise și deschise (mijloace de transport public în comun, instituții publice, spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, șantiere, gări, autogări, străzi publice). 

 
 
 
 
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5