De mâine se redeschide intrarea principală a Policlinicii Bistriţa. Măsuri pentru protejarea personalului şi a pacienţilor!

Începând de mâine, 15 mai, redeschidem intrarea principală a Policlinicii Bistriţa şi luăm şi măsuri pentru protejarea personalului şi a pacienţilor!

NOU!!! Pentru recepţie (informaţii, programări, casierie), vă veţi putea adresa noului ghişeu din exteriorul clădirii, localizat chiar în dreapta intrării principale (mulţumim pentru ajutor Sepia Prinţ).

Accesul în clădire (cu programarea făcută, pentru consultaţii, investigaţii sau tratamente) se face doar după trecerea pe la punctul de triaj COVID-19! Va trebui să completaţi şi să semnaţi acest chestionar:

https://sjub.ro/comunicat-declaratia-pe-propria-raspundere

Dacă aveţi posibilitatea, vă recomandăm să îl tipăriţi, completaţi şi semnaţi încă de acasă, pentru a scurta procesul de triaj.

Iată ce mai puteţi face pentru a limita deplasările spre noi:

Dacă aveţi simptome respiratorii, tuse, febră, dificultăţi de respiraţie, vă rugăm rămâneţi acasă şi contactaţi medicul de familie prin telefon sau sunaţi la 112 dacă starea dumneavoastră este gravă!

Verificaţi atent data şi ora programării pe care o aveţi la noi şi intraţi în clădire cu cel mult 15 minute înainte. Altfel, va trebui să aşteptaţi în exterior.

Când efectuaţi analize la laboratorul nostru, păstraţi hârtia cu datele de acces pentru a obţine rezultatele online. Asta vă scuteşte de un drum în plus.

Intrarea din spate este doar pentru accesul personalului.

Vă rugăm evitaţi contactul fizic şi păstraţi distanţa între dumneavoastră şi ceilalţi pacienţi.

Respectaţi instrucţiunile personalului, ele au rolul de a vă proteja în primul rând pe dumneavoastră!

De îndată ce ne-aţi trecut pragul, vă rugăm să vă dezinfectaţi pe mâini la unul din cele 2 dozatoare automate de la parter sau la cele de la etajul I şi II.

Pentru informaţii şi orice tip de solicitări non-urgente, vă stăm la dispoziţie la e-mailul [email protected]. Lăsaţi-ne datele de contact şi vă vom răspunde în cel mai scurt timp.

Alegeţi să faceţi programările online, este mai simplu, mai rapid şi vă scuteşte de o deplasare suplimentară: SJUB.RO.

Am suplimentat şi personalul care oferă suport telefonic pentru programări şi informaţii, zilnic în zilele lucrătoare, între 08:00 şi 18:00, la 0263.239.048.

Vă aşteptam cu drag!

Dr. Ştefan Pop,

medic coordonator

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5