De duminică, Teaca și Livezile în scenariul galben!

Conform Hotărârii C.J.S.U 102/10.04.2021:

Se reduc restricțiile în unitățile administrativ-teritoriale, Teaca și Livezile, unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori.

Astfel, în UAT-urile menționate, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6:00-22:00. Aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.

Măsurile prevăzute în hotărârea actuală se aplică pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia.

Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 11 aprilie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5