De ce trebuie sa iti petreci vacanta intr-o croaziera in Delta Dunarii

Daca pana nu demult, oamenii isi programau concendiul fie la mare, fie la munte, acum au sansa de a petrece cateva zile de vis intr-o croaziera in Delta Dunarii pe Hotelul Plutitor Milena. Personalul foarte bine pregatit, amabil si prompt, ofera patru pachete de croaziere in Delta, pe bratul Sulina si Sfantul Gheorghe. Organizand activitati placute si relaxante, precum pescuit, birdwatching si chiar posibilitatea de a participa la prepararea traditionalului bors de peste, pe malul apei, membrii personalului hotelului plutitor Milena fac tot ceea ce le sta in putinta pentru ca turistii sa se bucure de un sejur de vis.

 

Croaziera in Delta Dunarii vs. vacanta la mare sau la munte

Concediul traditional al turistilor romani se limita, pana nu demult, la una din statiunile montane de pe Valea Prahovei sau din alte zone cu peisaje superbe, ori intr-una dintre statiunile de pe litoralul Marii Negre. In ultimii ani, a aparut o noua oportunitate la orizont, croazierele in Delta Dunarii, o zona cu potential turistic foarte ridicat.

Pentru a-si planifica vacanta, turistii trebuie sa inchirieze intregul hotel plutitor Milena, sa opteze pentru unul dintre pachetele turistice de croaziera, unde pot pescui, pot observa pasarile, se pot relaxa in compania celor dragi, sau isi pot desfasura team building-ul, cursurile sau activitatile profesionale intr-un cadru mirific.

Sunt suficiente cateva zile petrecute in Delta Dunarii in croaziera, pentru ca turistii sa revina acasa cu amintiri de neuitat. Vacanta pe hotelul plutitor difera de orice alt concediu. Fiind inconjurati de apa, de natura, avand posibilitatea sa treaca prin toate localitatile importante ale Deltei, sa vada si sa fotografieze cele mai mari colonii de pelicani si de cormorani, turistii isi vor dori sa isi programeze si urmatorul concediu in acest loc de vis.

HotelPlutitorMilena.ro se inchiriaza in regim all inclusive, cu trei mese pe zi, barci puse la dispozitia clientilor, precum si ustensile performate de pescuit, activitati relaxante, karaoke, barbecue, plimbari cu barci motorizate si catamaran.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5