De ce tot mai multe femei opteaza pentru videochat?

Videochat-ul este o meserie despre care nu prea se vorbeste deschis, dat fiind ca majoritatea persoanelor echivaleaza videochat-ul cu prostitutia. Adevarul insa este foarte departe, dat fiind ca inca din 2003 este o activitate reglementata de legislatia romana, se lucreaza cu contract individual de munca si se platesc dari la stat.

Multe dintre femeile care aleg angajari videochat o fac pentru ca au nevoie de independenta financiara, pe care o obtin rapid, cu program flexibil. De cealalta parte, a fi model de vidochat iti permite sa iti imparti timpul, in egala masura, intre a merge la studio, familie, scoala si timp personal.

Un alt avantaj de a fi model de videochat este legat si de faptul ca iti faci programul dupa bunul-plac. Daca in orice alta meserie trebuie sa mergi de luni pana vineri la serviciu, la studioul WhiteAgency iti alegi tura pe care vrei sa lucrezi si o poti schimba, in functie de preferinte, de pe o saptamana pe alta.

De cealalta parte, daca preferi videochatul ar fi bine sa stii ca nimeni nu va stii cine esti, cu ce te ocupi si varsta pe care o ai. Asta pentru ca fiecarui model I se atribuie un nickname, pe care il va folosi pe toate site-urile partenere. Evident, daca nu ai o problema, le poti impartasi si altor persoane date confidentiale despre tine. Doar tu poti alege sa faci asta, pentru ca cei de la studioul de videochat nu vor spune niciodata nimic despre identitatea ta.

Un alt avantaj de a lucra la un studio de videochat este faptul ca tu iti selectezi clientela. Astfel, daca cineva foloseste un limbaj injurios sau are un comportament mai putin civilizat, ii poti da ban, fara niciun fel de consecinte.

Un studio de videochat profesional le ofera training modelelor, care sunt invatate sa poarte conversatii pe diverse teme (dat fiind ca anumiti membri vor doar pe cineva pentru a discuta), tainele seductiei, dar si cum sa pozeze sau filmeze, astfel incat unghiul sa fie favorabil.

In functie de performante, multe studiouri de videochat ofera bonusuri si premii, prin care isi motiveaza modelele sa devina cele mai bune. Mai mult, cum majoritatea modelelor sunt din afara Bucurestiului, studiourile care se respecta ofera si cazare gratuita, pe o perioada de cel putin 1 luna, pana cand modelele isi vor gasi o locuinta si vor avea suficienti bani sa o achite.

Nu trebuie sa fii rusinata ca alegi sa faci videochat. Este o meserie ca oricare alta, in care munca ta se desfasoara in fata calculatorului, deci fara grija ca cineva te va atinge sau vei fi obligata sa intretii relatii sexuale (ca in cazul escortelor). Nu exista o limita superioara de varsta – trebuie sa arati bine, sa fii comunicativa si sociabila, pentru ca restul te invata la studioul la care te angajezi.

Insa singura conditi este sa ai 18 ani impliniti, sa fii dezinvolta si gata sa lucrezi pentru atingerea visurilor si obiectivelor tale financiare.

Comentarii

08/05/18 12:27
Bistritean

Pai, pe " Centura " sunt amendate ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5