De ce sunt fructele atât de populare la sloturi?

De 115 ani, fructele sunt printre simbolurile cele mai populare în industria păcănelelor. Prin culorile lor vii, aceste simboluri sunt întâlnite în zeci de jocuri atât în săli, cazinouri dar și în mediul online, unde varietatea este semnificativă. Mai mult, unii producători de jocuri ies în evidență prin sloturile lor cu fructe, așa cum se întâmplă cu compania bulgară EGT.

Primul om care a introdus fructele într-un slot a fost Herbert Mills. În 1907, dezvoltatorul din Chicago a creat propriul sau aparat denumit Operator Bell. Printre fructele pe care le conținea ca simboluri se aflau lămâile, prunele și cireșele.

Ce-i drept, pe atunci jocurile de noroc nu se bucurau de popularitatea pe care o au în zilele noastre. Drept dovadă, în 1909 San Francisco a interzis cele 3.300 de aparate slot din oraș. Din acest motiv, compania Industry Novelty a transformat aceste aparate în dozatoare de gumă de mestecat. Premiile erau astfel în gumă de mestecat, iar fructele deveneau simboluri și mai importante, asta deoarece ele stabileau aroma premiului.

Pentru o bună perioadă de timp, guma de mestecat era premiul pe care acest aparat îl oferea. S-a mers atât de departe încât în Marea Britanie au primit denumirea de "mașini cu fructe" (fruits machines). Totuși, după ce legislația s-a relaxat, aparatele au început să ofere premii în numerar, dar fructele au rămas simboluri importante, făcând parte din tradiția jocului în sine.

Din acest motiv, și în zilele noastre sunt o mulțime de jocuri de top în cazinourile online din România care au ca simboluri fructe. Un exemplu concret este burning hot, unul dintre cele mai accesate din oferta de cazinouri online NetBet. Ca simboluri în acest joc se află pepenii, lămâile, cireșele și prunele, dar mai sunt disponibile și steluța ori șeptarii.

Fructele pot fi introduse cu ușurință în astfel de jocuri

Dincolo de tradiție, contează foarte mult și faptul că fructele pot fi introduse cu ușurință în tematica unor jocuri. În special când vine vorba despre jocurile de casino cu gameplay simplu, fructele se pretează unor modele matematice cu plăți ușor asimilabile. Iar fructele pot fi combinate fără nicio problemă cu alte simboluri considerate aducătoare de noroc precum șeptarii, diamantele, stelele, clopoțeii, trifoiul cu patru foi, potcoava și multe altele.

În plus, jocurile de tip slot sunt în general pline de culoare pentru a da utilizatorilor o stare cât mai bună și relaxantă. Iar culoarea fructelor este una vie și iese mereu în evidență.

Iar un alt argument este că fructele sunt recunoscute cu ușurință de utilizatori, care pot înțelege mai bine cum funcționează liniile de plată și cum se plătesc anumite simboluri. Dacă ar fi cazul unor jocuri despre temuții vikingi spre exemplu, utilizatorilor le este în general mai dificil să țină minte toate combinațiile câștigătoare. În schimb, când e vorba de fructe este ceva mai ușor.

Cele mai populare fructe prezente în sloturile online sunt cireșele, prunele, portocalele, lămâile și pepenii verzi. De asemenea, sunt populare și strugurele și mărul în anumite producții. Dar pot fi descoperite și altele. Spre exemplu, în jocul Juicy Fruits creat de Pragmatic Play printre simboluri se află căpșuna și zmeura. Iar afinele pot fi descoperite în Fruit Party 1 și 2, creat de aceeași companie. Ananasul este un simbol important în Aloha Christmas de la NetEnt, Kiwi poate fi văzut în Extra Juciy Megaways, iar bananele și piersicile în Sweet Bonanza.

Iar printre cele mai populare jocuri cu fructe sunt Shining Crown, Burning Hot, Sweet Bonanza, Super Hot, Sizzling Hot, acestea fiind printre preferatele celor care se distrează online.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5