De ce sa alegi mobilier si decoratiuni HORECA de lux

Mobilierul de lux reflecta un simt estetic rafinat si o eleganta de origine clasica, care se poate ridica mult peste asteptarile chiar si celor mai pretentiosi clienti. Tocmai de aceea, aspectul interior este cel care influenteaza deciizile clientilor premium cand vine vorba de alegerea unui local pentru a servii masa sau a unui hotel pentru a-si petrece cateva nopti.

Un spatiu amenajat cu simt estetic ridicat este cel in care toate piesele de mobilier sunt alese cu grija, pana la cel mai mic detaliu, si toate decoratiunilehoreca sunt amplasate in locurile in care reusesc sa se incadreze perfect, asa incat rezultatul final sa fie unul mult peste asteptarile oricui.

Spre exemplu, un tapet colorat poate schimba in totalitate designul unei incaperi dintr-un local, poate crea un efect special aparte, reusind astfel sa armonizeze intreg decorul.

Tapet WORLDWIDE

 

Si daca tot se opteaza pentru un tapet viu colorat, este de preferat ca piesele de mobilier sa fie in culori neutre. Chiar daca acestea nu trezesc nici o emotie sau senzatie din punct de vedere cromatic, contrastul va fi unul spectaculos, spatiul creat fiind unul linistitor, cald, elegant si sofisticat in acelasi timp.

Decoratiunile au si ele rolul lor. In schimbul clasicelor becuri, lampi sau rame foto, se pot opta pentru diverse seminee, cuiere sau oglinzi, care sa se incadreze perfect in decor si care sa ofere un efect senzational.

Spre exemplu, semineul pentru perete Prometheus, combina forme concave si convexe din aluminiu, care inspira o naturalete aparte si creaza un efect exceptional. Este ideal pentru completarea decorului unei camere de lux, a unei receptii primitoare sau a unui local pretentios.

Semineu PROMETHEUS