De ce o votăm pe Viorica Dăncilă la Președinția României?

De ce o votăm pe Viorica Dăncilă la Președinția României?
Duminică, o votăm pentru că este singurul candidat care iubește românii!

Pentru că este un om puternic, pentru că se mândrește cu România și luptă pentru drepturile românilor!

Viorica Dăncilă a dovedit, în ciuda tuturor așteptărilor adversarilor, că știe să conducă un guvern pentru bunăstarea românilor!

O votăm pe Viorica Dăncilă pentru că este aproape de oameni și știe ce înseamnă să pornești de jos și să muncești pentru comunitatea din care faci parte!
Este o femeie care a decis să înfrunte, prin rezultate concrete, bărbați fără scrupule, într-o luptă electorală dură, pentru funcția de PREȘEDINTE AL ROMÂNIEI!

O votăm pe Viorica Dăncilă pentru că nu vrem ca personaje îndoielnice cum sunt Klaus Werner Iohannis, Dan Barna sau Mircea Diaconu să conducă România!

România merită onestitate, seriozitate și un președinte implicat!
Sunt multe argumente pentru a-i numi personaje îndoielnice și redau doar câteva dintre acestea:
Klaus Iohannis – un impostor care vrea să mai lâncezească pe banii românilor încă un mandat la Palatul Cotroceni. Klaus Werner Iohannis are atât de multe dosare penale în lucru de către procurori, încât este, cel puțin ciudat, că a ajuns în această funcție! Este omul care a dat dovadă de nenumărate ori de o lipsă de empatie care demonstrează o incapacitate profundă de a-și înțelege semenii! Din păcate o pata neagră în istoria țării, Klaus Werner Iohannis rămâne un turist în vizită la Palatul Cotroceni, care a transformat tribuna Președinției României în locul de lansare a vendetelor personale! 

Dan Barna – un hoț care strigă hoții. Dan Barna – un penal anchetat, care va trebui să răspundă pentru fraudarea dovedită a fondurilor europene. Dan Barna – un alt candidat insensibil la durerea oamenilor simpli, receptiv doar la a sifona bani europeni către propria-i familie și prieteni apropiați!

De aceea o votăm pe Viorica Dăncilă, pentru că este singurul candidat care iubește românii și România!
_______

 

Comandat de Partidul Social Democrat-PSD. Executat de SC CPE Răsunetul SRL Bistriţa, portal: www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar coordonator: 31190008

 

 

 

Comentarii

08/11/19 09:49
Twisted Titanium

Johannis a dat dovadă de totală lipsă de empatie față de escroci , care e și ei oameni ! De fapt ,însuși Johannis are pe rol 11.325 de dosare penale !!!

08/11/19 12:44
Ramon

Rog respectuos pe toti sustinatorii agramatei sa o pupe in cur !!

08/11/19 12:47
Ramon

Mare bou esti ma Twisted !Bine te au spalat pe creierasul tau cel mic,mic !

08/11/19 13:06
Vizitator

De ce o votăm pe Viorica Dăncilă?
In primul rând, de prosti (cei care o votează). In al doilea rând pentru numeroasele greseli de exprimare si pentru perlele pe care le debitează cum deschide gura, nemaiântâlnite la nici un alt politician si care au făcut deliciul presei. In al treilea rând pentru a salva de la somaj macar o parte din pilăraia, nepotismul care a populat guvernul Dăncilă.

08/11/19 14:52
Twisted Titanium

Dupa ce Dragnea a ajuns la pușcărie, Dăncilă a declarat : În aceste momente ar trebui să fim toți alături de el !
Acum două zile, a zis : VOM CĂȘTIGA ALEGERILE DE ANUL TRECUT !

10/11/19 19:50
Nica Toni

Eu nu o votez pe tuta tutelor. Pentru ca asta merita postul de ministru la cultura sau invatamant si in cazul asta ar pierde sansa de a se consacra.

12/11/19 09:39
stetco aneta

Si 0 creier! :))

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5